Merhaba. GeForce NOW'da oyunun 60 FPS üstünde olmasına ve akışın 60 FPS gözükmesine rağmen oyun 60 FPS değil de 40 FPS gibi. İnternetimde herhangi bir sorun yok. Cihaz performansı da 100 gözüküyor. Psikolojik olmadığına eminimi. Çünkü bazen 60 FPS gibi akıcı oluyor. Yani gerçekten de fark var arada. Nasıl çözebilirim bunu?
Detaylar
Kim cevapladı?Can sungur internet hızı kadar stabil olmasının da önemli olduğunu söylemişti. Stabil olduğuna emin misin? Hangi paketi kullanıyorsun? Sorun çıkaran oyun nedir?
Evet internet istatistiklerinde normal gözüküyor. Telefonla falan girince akıcı gözüküyor ama.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Evet internet istatistiklerinde normal gözüküyor. Telefonla falan girince akıcı gözüküyor ama.
Hocam bu siteden test yapip sonucu atar misiniz?
Laptop kullanıyorum. Ekranla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bilgisayarımın açtığı oyunları 60 FPS gayet akıcı oluyor.
Tek bir oyunda mı yapıyor yoksa bütün oyunlarda mı? Tek oyunda yapıyorsa GeForce NOW sistemi ile oyun arasında bir uyuşmazlık vardır desteğe bildirin düzeltirler.
CS2'de oluyor sadece.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
@GTRHocam bu siteden test yapip sonucu atar misiniz?
FearcaN
Uzman
Zamanında ben de kullanıyordum CS2 ve genel FPS oyunlarında bu sıkıntı var maalesef en son Ultimate paketi alıp 1 aylık denemiştim 120 akışla yağ gibi akıyordu performance paketinde isterse FPS 200 akış 60 olsun kasıyor gibi hissettiriyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-