GFN V.S. LAPTOP

• Oy verenlerin toplamı
    25
Zamanında bende kullandım rezaletti. 10 ay önce sistem aldım her oyunu rahatça oynayabiliyorum bence laptop al keyfine göre istediğin zaman oyna.

Eğer ben orijinal oyun oynarım mod kurmak ile fazla işim olmaz, rekabetçi oynamam ve internet bağlantım iyi diyorsan Geforce Now mevcut fiyatlandırmasında inanılmaz ekonomik bir seçenek. Bunların bazılarını karşılamıyorsan ise laptop almak daha mantıklı. Ben örneğin ₺14.000'e aldığım ekran kartsız laptop ile Control ve BG3'ü bitirdim hiç sıkıntı yaşamadım. Her akşam da Sea of Thieves oynuyorum.

Eğer ben orijinal oyun oynarım mod kurmak ile fazla işim olmaz, rekabetçi oynamam ve internet bağlantım iyi diyorsan Geforce Now mevcut fiyatlandırmasında inanılmaz ekonomik bir seçenek. Bunların bazılarını karşılamıyorsan ise laptop almak daha mantıklı. Ben örneğin ₺14.000'e aldığım ekran kartsız laptop ile Control ve BG3'ü bitirdim hiç sıkıntı yaşamadım. Her akşam da Sea of Thieves oynuyorum.
Parası varsa laptop alması daha mantıklı değil mi?

Parası varsa laptop alması daha mantıklı değil mi?

GeForce NOW fiyatlandırmasını düşündüğün zaman sallıyorum ₺30.000'e alacağın gaming laptop alacağına ₺15.000 civarına alacağın 120 Hz bir laptop ile GeForce NOW aboneliği kapatsan 5-6 sene kullanabiliyorsun ve bu süre içinde oynayacağın her oyunu Ultra 120 Hz oynatabilecek bir sistemin oluyor. 4050'li bir laptop ile 5-6 seneyi bırak bu sene dahi o performansı alman zor. Dediğim gibi spesifik kullanıcılar için mevcut fiyatlandırma için gayet mantıklı bir seçenek sallıyorum yarın zam gelir fiyat absürt noktaya çıkar o zaman bilemem.