Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (507).webp
    Ekran Görüntüsü (507).webp
    178,6 KB · Görüntüleme: 57
FPS oyunlarında sorunlar var. CS2 gibi oyunlarda özellikle daha da göze batıyor. Rekabetçi oyun için kesinlikle uygun değil. CS2 ben de ara sıra denedim. Nedenleri ise büyük ihtimalle raw input desteği olan oyunlar, normal sistemdeki kadar akıcı çalışmıyorlar. CS2'de bu ayarı artık kapatamıyorsunuz diye biliyorum.

BF1 ve BF V zamanında denemiştim, bir tek onlar iş yapıyor. Ama her türlü saçmalıyor. Mesela BF 2042 input sorunu yıllardır bilinen bir şey. GeForce Now ile 64 üstü sunuculara girersen gecikme daha da göze batıyor.

Kısaca bu oyunlarda yapabileceğin bir şey yok. Bir ay aldıysan başka bir oyuna harcayın ve FPS oyunları oynayacaksanız bu hizmeti almayın.

Son düzenleme:
FPS oyunlarında sorunlar var. CS2 gibi oyunlarda özellikle daha da göze batıyor. Rekabetçi oyun için kesinlikle uygun değil. CS2 ben de ara sıra denedim. Nedenleri ise büyük ihtimalle RAW input desteği olan oyunlar, normal sistemdeki kadar akıcı çalışmıyorlar. CS2'de bu ayarı artık kapatamıyorsunuz diye biliyorum.

BF1 ve BF v zamanında denemiştim, bir tek onlar iş yapıyor. Ama her türlü saçmalıyor. Mesela BF 2042 input sorunu yıllardır bilinen bir şey. GeForce NOW ile 64 üstü sunuculara girersen gecikme daha da göze batıyor.

Kısaca bu oyunlarda yapabileceğin bir şey yok. Bir ay aldıysan başka bir oyuna harcayın ve FPS oyunları oynayacaksanız bu hizmeti almayın.

1 yıl almıştım 6 ay oldu hocam. Başka oyunlar da oynuyorum zaten. CS için bu konuyu açtım.

1 yıl almıştım 6 ay oldu hocam. Başka oyunlar da oynuyorum zaten. CS için bu konuyu açtım.
Ben de benzer şekilde uygun gelirse alıyorum. Ama çoğunlukla MMORPG, RPG tarzı PVE odaklı oyunlarda kullanıyorum. Rekabetçi oyunlarda kesinlikle önermem.

Ayrıca GeForce Now pazarlandığı gibi her insanın rahatça kullanabileceği bir sistem değil. Sorunlarına ek olarak bence alacak müşterinin bazı şeylerin bilincinde olması gerekiyor. Bu platformlar özellikle FPS ve bazı türler için hiç uygun değil. Mesela gamepad ile oynadığım bazı 2D oyunlarda da zamanlama önemliyse saçmlayabiliyor. Ben zaten MMORPG oyunları oynamak için alıyorum. Yani PVE bir içerik tükettiğin veya böyle aşırı zor olmayan oyunlarda öneririm.

Kabaca Souls, 2D aksiyon oyunları ve FPS oyunları için önermem.