ETS 2 vs oyunlarda modlar DLC'ler var GeForce NOW üzerine yüklemek mümkün mü? macOS işletim sistemi kullandığım için GeForce NOW kullanmak istiyorum internetim 1000MBPS daha önce kullandım gayet iyiydi ama şimdi aklıma şu olay takıldı böyle bir şey mümkün mü?
Detaylar
Kim cevapladı?DLC'ler evet modlar hayır.ETS 2 vs oyunlarda modlar DLC'ler var GeForce NOW üzerine yüklemek mümkün mü? macOS işletim sistemi kullandığım için GeForce NOW kullanmak istiyorum internetim 1000MBPS daha önce kullandım gayet iyiydi ama şimdi aklıma şu olay takıldı böyle bir şey mümkün mü?
Tabii DLC ise mümkün. Ne istediğine bağlı. Bu modlar official mı, dlc ile mi geliyor.Hayır değil. Oyunun modlaman için oyunun dosyalarına erişebilmen lazım. Ama Geforce Now üzerinden oynadığın oyunların dosyalarına erişim sağlayamazsın.
Daffy Duck
Üstün
Maalesef, oyuna uzaktan bir bilgisayardan bağlandığınız için harici bir mod yukleyemezsiniz.
DLC'lerde sorun olmaz, ama mod yüklemeye izin vermiyor. Oyun dosyalarına vb. erişemiyorsun. Yani dosyalara etki edemiyorsun. Türkçe yama ve harici modlar çalışmıyor. Oyunları önceden indirip oynuyordunuz. Belki o zaman Steam atölyeden eklenen modlar da çalışıyordur.
Hatta bunu yazarken Warband GF Now açıp denedim. Atölyeden abone olduğun modları yüklüyor.
Denemek için 2K ayarlamıştım da, ya RTX kartlar için sunduğu keskinleştirme ya da 1080P'de görüntüyü bozdu bilemedim. O yüzden görsellik biraz bozuk.
Yüklemeden sonra oyun başlamadı. Kapat ve tekrar aç yapmak gerekiyorsa da maalesef GeForce Now direkt oturumu kapattı.
Tekrar açınca ise yüklenen atölye modu gözüküyordu. Ama her oyunda çalışır mı emin olamadım.
İlk açılışta normalde 3-4 tane daha mod yüklüydü. Onların aboneliğini kaldırıp denedim.
Şimdi tekrar 1-2 tane büyük mod ekleyip, 1080P geçirip tekrar açtım. Ama belirteyim ilk açılışta Steam atölye modlarını yüklemeye devam ediyor. Steam'ı aşağı indirince kaybolduğundan geri açamadım. İlk açılışta bu tarz bir oyunsa, atölye modlarının yüklenmesini bekleyin. Belki sadece Warband'da veya Skyrim gibi başlatıcısı olan oyunlarda çalışıyor olabilir.
Yüklenirken girdiğimden varsayılan modu açtı. Buna dikkat ederek bazı oyunları modlu oynayabilirsin.
Hatta bunu yazarken Warband GF Now açıp denedim. Atölyeden abone olduğun modları yüklüyor.
Denemek için 2K ayarlamıştım da, ya RTX kartlar için sunduğu keskinleştirme ya da 1080P'de görüntüyü bozdu bilemedim. O yüzden görsellik biraz bozuk.
Yüklemeden sonra oyun başlamadı. Kapat ve tekrar aç yapmak gerekiyorsa da maalesef GeForce Now direkt oturumu kapattı.
Tekrar açınca ise yüklenen atölye modu gözüküyordu. Ama her oyunda çalışır mı emin olamadım.
İlk açılışta normalde 3-4 tane daha mod yüklüydü. Onların aboneliğini kaldırıp denedim.
Şimdi tekrar 1-2 tane büyük mod ekleyip, 1080P geçirip tekrar açtım. Ama belirteyim ilk açılışta Steam atölye modlarını yüklemeye devam ediyor. Steam'ı aşağı indirince kaybolduğundan geri açamadım. İlk açılışta bu tarz bir oyunsa, atölye modlarının yüklenmesini bekleyin. Belki sadece Warband'da veya Skyrim gibi başlatıcısı olan oyunlarda çalışıyor olabilir.
Yüklenirken girdiğimden varsayılan modu açtı. Buna dikkat ederek bazı oyunları modlu oynayabilirsin.