Yani ben çoğu zaman şu andaki kardeşimin bilgisayarı da dahili grafik kartlı Intel-AMD Vega fark etmiyor oynadım oynuyorum iş görüyor. Ayarları her zaman en düşükte tutmak en iyi sonucu verir. V-Sync açık kapalı olması 60 FPS üstüne çıkıyorsa sabitleyecekseniz işe yarar yoksa ben genelde kapalı tutuyorum.

Ben AMD Radeon 530 ile oynuyordum hocam. Bugün az önce ilk defa dahili ekran kartı ile oynadım. Bu ayarların hepsinde tik vardı az önce kapattım. HOI4'te en fazla 30 FPS alıyorum.

Ben AMD Radeon 530 ile oynuyordum hocam. Bugün az önce ilk defa dahili ekran kartı ile oynadım. Bu ayarların hepsinde tik vardı az önce kapattım. HOI4'te en fazla 30 FPS alıyorum.
Sizin için yeterliyse öyle oynayın. Ben HD Graphics 520 ile 6.nesil işlemcili bilgisayarda Valorant CS oynuyordum. Ha bütçeniz varsa ve kütüphanesi destekliyorsa kardeşim gibi Geforce NOW alarak oynayabilirsiniz. (İnternet bağlantınızın iyi olması lazım)

Sizin için yeterliyse öyle oynayın. Ben HD Graphics 520 ile 6.nesil işlemcili bilgisayarda Valorant CS oynuyordum. Ha bütçeniz varsa ve kütüphanesi destekliyorsa kardeşim gibi GeForce NOW alarak oynayabilirsiniz. (internet bağlantınızın iyi olması lazım)

Internet bağlantısı eh işte bir de bütçem yok hocam.

Internet bağlantısı eh işte bir de bütçem yok hocam.

Bence düşük ayarlarda oynarsınız. Tek yapmanız gereken laptop standı yoksa bir stant almak çünkü sıcaklık biraz daha artacaktır ve uzun soluklu oynamamak 1 saat oynuyorsanız bir 20 dk dinlendirin öyle kullanın olmadı.

Bence düşük ayarlarda oynarsınız. Tek yapmanız gereken laptop standı yoksa bir stant almak çünkü sıcaklık biraz daha artacaktır ve uzun soluklu oynamamak 1 saat oynuyorsanız bir 20 dk dinlendirin öyle kullanın olmadı.

Düşük ayarlarda oynuyordum sorunsuz şekilde. Laptop standı bakayım ayrıca dediğiniz gibi yapacağım hocam ara vere vere oynayacağım.