Geliştirdiğim oyun tutar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 757935
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 368
  • Etiketler Etiketler
    oyun
Anomaly agent gibi bir dövüş mekaniği olmasa da yaratıcı şeyler ekleyebilirsen çok iyi olabilir.

Hocam o yönden çok kurcalamak istemiyorum. Klasik Stickman mekaniği olsa daha iyi olur.

Hocam o yönden çok kurcalamak istemiyorum. Klasik stickman mekaniği olsa daha iyi olur.

İnan bana klasik stickman mekaniği çok havan geliyor yeni oyunlara bakarsan satmıyor pek çünkü hep eski mekanik ama yenilikçi bir oyun olduğunda nasıl atlıyorlar sazan gibi.

İnan bana klasik stickman mekaniği çok havan geliyor yeni oyunlara bakarsan satmıyor pek çünkü hep eski mekanik ama yenilikçi bir oyun olduğunda nasıl atlıyorlar sazan gibi.
Nasıl bir mekanik önerirsiniz?

Amacınız oyunun tutması ve para kazanmak ise Hyper casual oyun yapmayı öğrenin mobil tarafında. Daha kolay tutar. Yoksa eğlencesine yapıyorsanız devam edin yapmaya. Yenilikçi mekanikler ekleyin. Oyuncuyu oyunda tutacak şeyler olmalı. Mobil oyunlar genelde boş zamanlarda oynanıyor, mesela yolculuk gibi. Buna uygun olacak bir oyun ise tutabilir.

Oyunda hikayeye dayalı bir yolculuk ve çok çarpıcı bir son düşünüyorum. Ayrıca ara sahnelerde savaşın gerçek yüzünü insanlara sert ve üzücü bir şekilde göstermek 1. hedefimdir.

Örnek vermem gerekirse kale vardı fotoğrafta yakınlaştığında kale duvarına çaptırabilir.
Nasıl yani anlamadım?

Etrafla etkileşim yapabilsin yani ve misal karakter bir bossu yendiğinde şimşek gücü kazansın falan efekt yaparsın sallarsın oyuna örnek.

Oyunda hikayeye dayalı bir yolculuk ve çok çarpıcı bir son düşünüyorum. Ayrıca ara sahnelerde savaşın gerçek yüzünü insanlara sert ve üzücü bir şekilde göstermek 1. hedefimdir.

Ben kimsenin bir mobil oyunda hikayeye takıldığını düşünüyorum. Oynanış hikayeden daha önemli olmalı. Yeni mekanik bulamıyorsanız benzerini yaptığınız oyunda şu olsa daha iyi olurdu eklemeleri yapmanız lazım. Bu eklemeler oyunun oynanışını değiştirecek şeyler olmalı.

Kim ne yapsın hikayeyi adam telefonunda boş vakitte zaman öldürmek için oynuyor.
1 2 oyun hariç kimse iyi oynayayım ya da hikayesi çok güzel deyip şevkle oyun oynamıyor mobil tarafında.

Öyle olsa büyük mobil şirketleri onlarca oyun yapmak yerine kaliteli hikayesi olan oyun yapma peşinde koşardı.

Hocam bu oyunu mobil değil de Bilgisayar için yapsam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…