Elinize sağlık, güzel olmuş. Kayıt zorunluluğu güzel değil ama bir bildiğiniz vardır diyorum. Ayrıca üyeliğimi silmek istiyorum fakat böyle bir seçenek göremedim. Başınıza dert açabilir bu durum. Kullanıcı site ile bağını istediği zaman koparabilmeli.
Onun butonunu SQLite'tan Mariadb'ye geçerken silmiştim sorun oluyor diye, şimdilik bazı sitelerdeki gibi iletişim formundan ulaşan olursa hesabı silme işlemini ben yapıyorum.
Verilerimiz şifrelimi saklanıyor yoksa ifşa olma durumu var mı
Tamamen şifrelenmiş saklıyor. VDS üzerinde çalışan başka ekstra bir servis olmamasıyla birlikte dışarıya açık hiçbir port bile yok SSH için gereken haricinde.
Şevkinizi kırmak istemem, siteyi de AI ile oluşturmuşsunuz. Hocam, zaten Opencode'daki modeller ve NVIDIA Build modelleri Free olarak var. Yani tamam, yapmışsınız, emek var; ancak bundan bir sonuç çıkmaz. Bunu geliştirip telefona App yapın, daha çok ilgi çeker.
Siteyi AI ile oluşturmadım hocam yaparken kendim zevkine videoları çekmiştim hepsi elimde duruyor yani, arayüzünü falan openweb ve ChatGPT'ye benzetmeye çalıştım sadece login ekranı kötü oldu amacım bir sonuç çıkartmak değildi dediğim gibi kendime asistan olarak yapmıştım başta, şimdilik sağlayıcılardaki Free modeller ile çalışıyor yakında byok ile istediğiniz modeli kullanma desteği getireceğim, asıl olay bu modellerde eklenti olarak olmayan araştırma görsel analizi hafıza gibi özellikleri ekleyip yapabileceğimi görmekti.
Free API işi aşırı kullanışlı olabiliyor özellikle Gemini entegrasyonunu tavsiye ederim gerçekten cömert limitler sağlıyor.
Geliştirmeye olan hevesiniz umarım proje ilerledikçe hat safhalara çıkar. Sizin için kabul ederseniz dört geliştirme alanı söyleyebilirim:
1- eklenen API keylerin sundukları modelleri seçebilme olanağı.
2- entegrasyonlarla bağdaşık şekilde token analizi (limit görüntüleme gibi düşünebilirsiniz)
3- kullanıcı opsiyonuna bağlı olarak, multimodel (iki veya daha fazla Llm'den aynı prompta cevap almak)
4- yine kullanıcı opsiyonuna bağlı olarak Llm'ler arasında prompt döndürme (bir sorunu iki veya daha fazla llm tartışır ve ortak noktada buluşup rapor verirler)
Free API için son iki madde kullanışlı olmayabilir ancak son zamanlarda karar alma dönemlerimde hayatımı kolaylaştıran özelliklerdendir.
Modeller seçilebiliyor üstte mikoshi Auto yazan yere tıklarsanız görebilirsiniz, Gemini entegrasyonu var zaten ıntegrations API'ye geçtiklerinden beri bazı şeyler sorunluda olsa kullanılabiliyor, limit görüntüleme işine çok düşündüm fakat sağlayıcılar net token bilgisini geri dönüşte bildirmiyorlar mesajlarda bende mecburen mesaj başına limit attım, 3-4'ü byok sisteminden sonra ekleyebilirim muhtemelen şimdiki durumda biraz sıkıntı olur, sağ olun fikirleriniz için.
Kaydolmak bir zorunluluk olması can sıkıcı; ben böyle kayıt olmalı işleri sevmiyorum.
Hocam onu yapmak benim için daha iyi oldu, farklı bir platformda ilk attığımda kayıt kısmının olmasının limit takibi, daha sonradan eklenecek entegrasyonlar, byok ve gizlilik metni vesaire gibi şeyler için daha iyi olacağını söylediler ve bana da mantıklı geldi açıkçası.
Not: Şifrelemeyi söyleyen arkadaşa teşekkür ederim bazı e-postalar şifrelemede bozulmuş o yüzden kullanıcı adı ile login ve ayar kısmına e-postanız kayıtlımı değil mi gösteren bir şey ekledim, ona bakıp kayıtlı değilse kaydedebilirsiniz. (4)