Gemini ücretli sürümlerinde oluşturulan fotoğraflar daha mı iyi oluyor yoksa sadece video oluşturma seçeneği mi var?

Her planda aynı kalitede üretiyor. Fotoğraf üretimi için Copilot ve ChatGPT daha iyidir.
Ama Plus fiyatına göre NotebookLM Pro, Veo ve Workspace Suite'de Gemini kullanımı gibi iyi özellikler de sunuyor.

Her planda aynı kalitede üretiyor. Fotoğraf üretimi için Copilot ve ChatGPT daha iyidir.
Ama Plus fiyatına göre NotebookLM Pro, Veo ve Workspace Suite'de Gemini kullanımı gibi iyi özellikler de sunuyor.

Görsel üretimi konusunda özellikle de fotogerçekçi görsellerde Gemini kat kat üstün. Görsel düzenleme konusunda da Gemini direkt en iyisi sayılabilecek bir konumda zaten, GPT rakip bile olamaz.

Görsel üretimi konusunda özellikle de fotogerçekçi görsellerde Gemini kat kat üstün. Görsel düzenleme konusunda da Gemini direkt en iyisi sayılabilecek bir konumda zaten, GPT rakip bile olamaz.
Adam bu:
1762357417320.webp

Prompt bu: Jacques Lacan'ı fotogerçekçi şekilde çiz.

Gemini:
1762357453877.webp

Copilot:

1762357466745.webp

Bence derdimi iyi anlatabildim.

Not: Bunlar sıfırdan çizimler.

Ha bir de Gemini'nin sağ alttaki filigranını söylemiyorum bile.

Adam bu:
Eki Görüntüle 199094

Prompt bu: Jacques Lacan'ı fotogerçekçi şekilde çiz.

Gemini:
Eki Görüntüle 199097

Copilot:

Eki Görüntüle 199098

Bence derdimi iyi anlatabildim.

Not: Bunlar sıfırdan çizimler.

Siz daha çok prompt yazmayı bilmiyorsunuz. "Fotogerçekçi çizim" demişsiniz Gemini da istediğiniz gibi fotogerçekçi çizim üretmiş. Bence bir buradan fotogerçekçi çizimin ne olduğuna bakın.

Ayrıca hangi modelin daha iyi çıktı verdiği sizin tek üretiminizle değil topluluk oylarıyla bir sürü prompt üzerinden değerlendirme yapılarak belirleniyor. Bu işi yapan LMArena ve Artificial Analysis liderlik tablolarına bakmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Siz daha çok prompt yazmayı bilmiyorsunuz. "fotogerçekçi çizim" demişsiniz Gemini da istediğiniz gibi fotogerçekçi çizim üretmiş. Bence bir buradan fotogerçekçi çizimin ne olduğuna bakın.
Konunun "Gemini Plus vs Free Gemini" olmasından dolayı bu diyaloğa devam etmeyeceğim. İsterseniz konu açın.