Requiemm 74
Üstün
- Makaleler
- 2
Oyunlar hakkında sorularımı sorar, beraber plan yapardık. Bugün araştırmasını, yapmasını ve düzeltmesini istediğim ne varsa saçmalıyor. Doğru düzgün cevaplar vermiyor.
Siz de durumlar nedir?
Siz de durumlar nedir?
- Starset
- gemini
- Forum: Yapay Zekâ Araçları
Hocalarım selamlar, geçen günlerde açılan sosyaldeki şu konu üzerine biraz deneme yapmak istedim. Bende Gemini Pro olmasına rağmen Gemini ChatGPT'nin free sürümüne rağmen çok garip ve çok saçma cevaplar veriyor. Bu neden böyle? Google'ın yeni bir Pro sürümü çıkartana kadar böyle davranması normal mi?
Örnek olarak: Bir dizideki sahneden ithafen bir soru sordum, Reels'da gördüğüm bir sahne Gemini çok saçma bir bölüm söylemesine rağmen ChatGPT tam bölümü saniyesine kadar söyledi. Bir diğer örnek ise geminin bu yıl çıkan bazı oyunları sanki hiç çıkmamış gibi görmesi. Örneğin Resident Evil Requiem modlarken bir sorun yaşadığımda bu oyunun çıkmadığını iddia ediyor ve ben de habire söylememe rağmen yine aynı şeyi tekrar ediyor. Rahatsız olduğum bir konu daha var; sürekli eski sohbetlere bağlı kalması, bana 1 yıl önceki yaptığım bir konuyu hala söylemesi gibi.