Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
:D Kendi kendine aksiyon yaşamış arkadaş. Muhtemelen kendi hatasıyla sayfaları karıştırdı. Böyle bir şey olması mümkün değil çünkü.

Hocam bir an öyle göründü, aç-kapa yapınca düzeldi. Çok şaşırdım diye heyecanla anlık açmıştım bu konuyu.

Böyle bir şey mümkün değil. Nasıl oldu? Nasıl çözdüğünüzü yazın.

Aç kapa yaptım. Bir de herhalde ben 2 botla da yakın sohbetler yaptığım için bir an aynı sandım ama sorun yok demek değil ChatGPT'den her şeyi silmeme rağmen hala bazı sohbetler geri geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Giydiğin donun rengine kadar bilen Google'a mı güveniyorsun?
Yok, Google'a güvenmiyorum zaten. Şu an güvenilir yapay zeka hizmeti sunan şirketler çok az. Ama bir Gemini mi, yoksa ChatGPT mi? Tabii ki Gemini, çünkü en azından verileri belirli bir zaman sonra siliyor; etkinlik kapalıysa 72 saatte siliyor falan. Ha, tabii ki gerçekten uyuyorlar mı bunlara bilemem, ama en azından belirli bir politikası var. ChatGPT'de ise şu an yasal durumdan dolayı hiçbir şeyi silemez.

Al mesela az önce kontrol ettim normalde Gemini yokken varsayılan dijital asistan seçili değildi indirmiştim geçen kendini otomatik varsayılan yapmış. 😮‍💨