Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Ağır konuşmuş.
Sen öncesinde bu cevaba yönlendirmiş olmayasın. Bu kadar detaylı analiz edemez.
creazy
Başarılı
Yönlendirmedim. Gerçek ve dürüst konuş, dedim. Kendi düşünceni de söyle, dedim. Pembe gözlük yok. Bunları söyledim, sadece.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Google karşısında otorite olarak Technopat daha yüksekte. Techolay hakkında bilgisi sıfır Gemini'nin. Ama "Browse" aracıyla interneti tarayarak bilgi toplayıp cevap verir. Algoritması böyle çalışıyor. Veri topladığı yer de Technopat. Çünkü otorite daha yüksek. Sistemin nasıl çalıştığını bilmeden böyle söylemleri ciddiye almayın.
Bruhistan
Başarılı
1.Kısmını haklı bulmuyorum. Burası teknoloji forumu ve herkes istediği şekilde kayıt olabiliyor. Kuralları sitenin kurucusunun ruh hali şekline göre veya kafasına göre kural değil. Eğer öyle olsaydı Totaliter bir forumdan farkı kalmaz teknoloji forumu olmazdı. Burada bizi kafalarına göre banlardı. Forumda azınlık grubun çoğu Recep Baltaşı veya Barışı sevmiyorlar mesela.
2.Kısmıda haklı bulmuyorum. Teknik içerik biraz göz gezdirirsen var.
3.Kısımıda haklı bulmuyorum. Onlarda azınlık grup olarak kalıyor, pek aktif rol oynamıyorlar. Bazıları da forumdan banlanıyor.
4.Kısımı biraz haklı. Karşıt görüş olduğumuzda hafif linç yağmuruna tutuluyoruz ama banlama olayı falan rastlamadım.
5.Kısım haksız.
2.Kısmıda haklı bulmuyorum. Teknik içerik biraz göz gezdirirsen var.
3.Kısımıda haklı bulmuyorum. Onlarda azınlık grup olarak kalıyor, pek aktif rol oynamıyorlar. Bazıları da forumdan banlanıyor.
4.Kısımı biraz haklı. Karşıt görüş olduğumuzda hafif linç yağmuruna tutuluyoruz ama banlama olayı falan rastlamadım.
5.Kısım haksız.
5
5124
Ziyaretçi
Birazcık ağır konuşmuş sanki.
Fatahhteto
Becerikli
Technopat hakkında konuşmuş gibi geldi bana ama.
Yapay zeka kullanmıyorum. Gemini'a sorduğum ilk soru senin sorun oldu. Bana böyle cevaplar veriyor:
creazy
Başarılı
Yapay zeka kullanmıyorum. Gemini'a sorduğum ilk soru senin sorun oldu. Bana böyle cevaplar veriyor:
Eki Görüntüle 216262
Eki Görüntüle 216263
Eki Görüntüle 216261
Zaten bana da direkt o cevapları vermedi. Dediğim gibi, kendisine “pembe gözlük yok, gerçek ve dürüst kendi düşünceni söyle” dedim. Ha, Techolay'ı Technopat ile de karıştırmış olabilir.
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-