creazy

Başarılı
Merhaba, kendisine "sadece düşünceni ve gerçekleri söyle" dedim. Bunları söyledi.

1767629351584.webp

1767629364573.webp

1767629378823.webp

Google karşısında otorite olarak Technopat daha yüksekte. Techolay hakkında bilgisi sıfır Gemini'nin. Ama "Browse" aracıyla interneti tarayarak bilgi toplayıp cevap verir. Algoritması böyle çalışıyor. Veri topladığı yer de Technopat. Çünkü otorite daha yüksek. Sistemin nasıl çalıştığını bilmeden böyle söylemleri ciddiye almayın.

1.Kısmını haklı bulmuyorum. Burası teknoloji forumu ve herkes istediği şekilde kayıt olabiliyor. Kuralları sitenin kurucusunun ruh hali şekline göre veya kafasına göre kural değil. Eğer öyle olsaydı Totaliter bir forumdan farkı kalmaz teknoloji forumu olmazdı. Burada bizi kafalarına göre banlardı. Forumda azınlık grubun çoğu Recep Baltaşı veya Barışı sevmiyorlar mesela.
2.Kısmıda haklı bulmuyorum. Teknik içerik biraz göz gezdirirsen var.
3.Kısımıda haklı bulmuyorum. Onlarda azınlık grup olarak kalıyor, pek aktif rol oynamıyorlar. Bazıları da forumdan banlanıyor.
4.Kısımı biraz haklı. Karşıt görüş olduğumuzda hafif linç yağmuruna tutuluyoruz ama banlama olayı falan rastlamadım.
5.Kısım haksız.