Her kuşak bir öncekinden daha bilinçsiz oluyor. İstisnalar var elbette ancak sayıları epey az. Bu yüzden kuşaklardan pek bir şey beklememek lazım. Yeni gelen her kuşak bir öncekinden daha rezil bir halde olacak. Ülkenin içinde bulunduğu durum sebebiyle bu gayet normal tabii.

Her kuşak bir öncekinden daha bilinçsiz oluyor. İstisnalar var elbette ancak sayıları epey az. Bu yüzden kuşaklardan pek bir şey beklememek lazım. Yeni gelen her kuşak bir öncekinden daha rezil bir halde olacak. Ülkenin içinde bulunduğu durum sebebiyle bu gayet normal tabii.

Y kuşağı istisna bence mesela, X kuşağından daha bilinçli olduğunu düşünüyorum.

@Leclerc özellikle yorumunuzu bekliyorum hocam.
Yapayım da çok söyleyeceğim bir şey yok açıkçası.

Tablet, akıllı telefon gibi teknolojik cihazların evlere girmeye başladığı ilk yıllar 2010-2012 zamanları. Ben ilk tabletimi 2012'de aldığımı hatırlıyorum. Bu yönden bakarsam bu yıllar geçiş yılları. Alfa'daki skibidicilere benzemesinler, yeter.

Merhaba arkadaşlar. Biliyorum Gen Zero nedir diyeceksiniz hemen açıklıyorum.

Gen Zero 2010, 2011 ve 2012 yıllarını kapsamaktadır. Gen Zero halk tarafından uydurulan bir kuşaktır. Peki bu gen Zero nedir ve neden halk tarafından uyduruldu hemen açıklayayım.

Gen Zero oluşturulma sebebi 2010, 2011 ve 2012'de doğan kişiler gen Z de kabul edilmiyorlardı yani şöyle söyleyeyim bir kitle onlara alfa derken diğer kitle Z kuşağı olduklarını savunuyordu. Bu kavga sonucu halktan biri Gen Zero diye bir şey uydurdu ve halk tarafından yayıldı. Şu an sosyal medyaya bile bu olay patladı. Bununla ilgili binlerce video bile var TikTok Instagram vb. 2010, 2011 ve 2012'de doğan kişiler ne Z kuşağı kadar küçük ne de alfa kuşağı kadar küçük olmadıkları için sürekli ortada kalıyorlardı. Halkta böyle bir şey uydurdu. Ama şöyle bir gerçek var ne kadar halk tarafından uydurulmuş olsa da gen Zero diye bir kuşak yoktur. 2010, 2011 ve 2012 doğumlularda Z kuşağıdır.
2010

Şu an en aklı başında kesim 1995 ile 2002 civarı arasında doğanlar. Bundan öncesi de sonrası da bayağı kötü. Benim gözlemlerim sadece.