Gençer Gaming hiçbir aramayı açmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emilbreivik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 84
  • Etiketler Etiketler
    gaming

emilbreivik

Becerikli
Yakın zamanda yine bu firmayla ilgili konu açmıştım. Şimdi bana gelen bu Gamepower Eva 5 isimli klavyenin CAPS LOCK tuşu ters çalışıyor, yani bozuk. Klavyeyi de zaten beğenmedim, 1 dakika falan ya kullandım ya da kullanmadım, kutu içeriğindeki hiçbir şeyi söküp takmadım, her şey ilk geldiği zamandaki gibi yerinde sapasağlam duruyor. Fakat ben bu ürünü iade etmek istediğimde hiçbir şekilde ulaşamıyorum bu firmaya. Müşteri hizmetlerini aradığımda minimum 45 dakika bekliyorum ve kimse açmayınca kapatıyorum.

WhatsApp'dan da yazdım fakat mesajı görmediler bile. Sitelerindeki canlı destek kısmından da mesajlarıma hiç bakmadılar. Mail atıyorum, ona zaten hiç dönüş olmuyor. Kısacası iade etmek istediğim arızalı ürün için hiçbir muhattap bulamıyorum, telefonlarım açılmıyor. Bu durumda ne yapmam lazım, yardımcı olur musunuz?

Sadece google yorumlarına bakınca üç aşağı beş yukarı firmanın kalitesi belli oluyor. Fiziksel ofise gidemiyorsanız farklı numara ile ulaşım deneyin o da olmazsa yaptıkları iş hukuksuz olduğu için mahkemeye verin.

Sadece google yorumlarına bakınca üç aşağı beş yukarı firmanın kalitesi belli oluyor. Fiziksel ofise gidemiyorsanız farklı numara ile ulaşım deneyin o da olmazsa yaptıkları iş hukuksuz olduğu için mahkemeye verin.

Yorumlarına bakmadım ama az çok internette bilinen yer olduğu için sıkıntı yaşamam diye düşündüm ama öyle olmadı. THH'ye başvurdum zaten, bakalım ne olacak. Yine de her gün mail atıp aramaya devam, yapacak bir şey yok. Ders oldu diyelim artık.

Geri
Yukarı Alt