Makaleler
104
Yer
İstanbul
Sitede "Lütfen satış temsilciniz ile iletişime geçin." yazıyor. Instagram hesabında en son paylaşım Kasım 2024'e ait. Az önce mağdur olan bir okur yazınca fark ettim ben. Nasıl bilirdiniz ahali?

Rekabet konusunda iyiydi ama…

1771574559881.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü. Aldığım sistemde WattMan'li RX 6600 ve berbat bir SSD vardi.
Yani, bu satıcının tam olarak alakası nedir? 6600 zaten kronik sorunlu modellerden biri, SSD kötü olduğu bir marka olduğu model ise bunu bile bile aldıysanız bu firmanın suçu nedir tam olarak?

Yani, bu satıcının tam olarak alakası nedir? 6600 zaten kronik sorunlu modellerden biri, SSD kötü olduğu bir marka olduğu model ise bunu bile bile aldıysanız bu firmanın suçu nedir tam olarak?

Kalitesiz ürün kullanmaları. Ucuz diye ve kartı kendilerine gönderdiğim halde sorun yok denilerek geri gönderildi. Garantiye de gönderdim ama nafile. Sapphire'di. SSD de AGI diye bir şeydi, neyse umarım batmışlardır.

Kalitesiz ürün kullanmaları. Ucuz diye ve kartı kendilerine gönderdiğim halde sorun yok denilerek geri gönderildi. Garantiye de gönderdim ama nafile. Sapphire'di. SSD de AGI diye bir şeydi, neyse umarım batmışlardır.
Bunu çoğu firma yapıyor, ucuzsa zaten çoğu ürün kalitesizdir. Sapphire ve RX 6600... Güzel kombinasyon yapılmış, geçmiş olsun. Bir daha sefere Sapphire ürün almamayı çalışın derim.

SSD almıştım zamanında, bir ay bile olmadan arızalanmıştı, adamlara uğraşmak için bir taraflarım kadayıfa dönmüştü ve en sonunda muhatap bulduğumda ağır konuştuğum için bir de tehdit edilmiştim yasal süreç zart zurt. Hiç memnun kalmadığım bir şirket, batmasa bile uzak durulmalı.

Sitede "Lütfen satış temsilciniz ile iletişime geçin." yazıyor. Instagram hesabında en son paylaşım kasım 2024'e ait. Az önce mağdur olan bir okur yazınca fark ettim ben. Nasıl bilirdiniz ahali?

ASUS anakart aldım. Bir süre sonra bozuldu. İade istediler çünkü 2 kat zam yemişti ürünler. Tabii ki kabul etmedim. Sonra Colorful anakart gönderdiler. Garip bir dili vardı. İngilizce yaptığımda anladım anca. Hiçbir özellikte yoktu. Bayağı kazıkladılar. Kendilerini hiç iyi tanımam. Sevmem de. Mutlu oldum.