Malatya'ya 5 günlük bir yaz kampi başvurusu yapmıştım ve kabul edildi. Neler yapılıyor yaz kamplarinda, giden oldu mu hiç?
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşım yarın Kapadokya için geziye gidecek yatılı.Malatya'ya 5 günlük bir yaz kampi başvurusu yapmıştım ve kabul edildi. Neler yapılıyor yaz kamplarinda, giden oldu mu hiç?
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 82
Sportif aktiviteler. Ben Manisa Şehzadeler kampına gitmiştim. Geleneksel Osmanlı sporu vardı bir tane, eksrime benziyor. Adını unuttum. 3 kere dokunan kazanıyor. Yüzme, bisiklet, konferans, müzik geceleri. Ve çeşitli sosyal oyunlar.
Müthiş bir deneyimdi. Devletin yaptığı güzel işlerden biri amasız şekilde.
Sportif aktiviteler. Ben Manisa Şehzadeler kampına gitmiştim. Geleneksel Osmanlı sporu vardı bir tane, eksrime benziyor. Adını unuttum. 3 kere dokunan kazanıyor. Yüzme, bisiklet, konferans, müzik geceleri. Ve çeşitli sosyal oyunlar.
Şehri gezdiriyorlar mi peki?
Yatılı olduğu için havuz vesaire belli zamanlar istediğin gibi girebiliyor musun yoksa etkinlik kapsamında olursa mi?
Unutmazsaniz sorup buraya yazar mısınız benimkine daha 3 hafta var çünkü.Arkadaşım yarın Kapadokya için geziye gidecek yatılı.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 82
Yok her şey etkinlik kapsamında. Kamp başkanlarının gözetimi dışında herhangi bir şey yapılamaz. Kamp başkanı yasal olarak sıkıntı çeker. Hani başına bir şey geldi vs. Devlet sorar, bu çocuk niye etkinlik dışı bir şekilde havuza girdi.Yatılı olduğu için havuz vesaire belli zamanlar istediğin gibi girebiliyor musun yoksa etkinlik kapsamında olursa mi?