UFS olmasi sasirtti.
Fiyatına göre özellikleri iyi gibi mi duruyor? Bunu alacağıma iPhone 7 alırım daha iyi olur.
İkinci el Samsung A72 alırım, yine bunu almam.
Bu cihazlarin daha iyi deneyim sunacagini biliyorum ama pil yonunden sıkıntılı olmaz mi bunlar? 5000 mAh + güçsüz SoC pilde iki cihazı da geride birakir. Pil onemli olmayan biri bunlardan birini tercih etmeli bence.

Bu cihazlarin daha iyi deneyim sunacagini biliyorum ama pil yonunden sıkıntılı olmaz mi bunlar? 5000 mAh + güçsüz SoC pilde iki cihazı da geride birakir. Pil onemli olmayan biri bunlardan birini tercih etmeli bence.
SD 675 ve Adreno 612'ye sahip A70 kullanıcısıyım, 4 senedir bataryayı değiştirmedim ama hâlâ iş görüyor.

Bir bakıyorum karma kullanımda 4, bazen 6 saate kadar varan açık ekran süresi alabiliyorum.
Üst serilerde de fazla sorun olacağını zannetmiyorum.

Android konusunda @ZCPS21 cevap verdi zaten. Bende iPhone için cevap vereyim. Biraz klasik olacak ancak her yıl bile olsa güçlendirilmiş batarya değişimi ile fazla bir sorun yaşatmaz iPhone 7.

Android konusunda @ZCPS21 cevap verdi zaten. Bende iPhone için cevap vereyim. Biraz klasik olacak ancak her yıl bile olsa güçlendirilmiş batarya değişimi ile fazla bir sorun yaşatmaz iPhone 7.
Eski iPhone modellerinin ekran süresine hakimseniz, bu hususla ilgili bir konu açmanız iyi olur hocam.
Arka kamera lenslerine de değinirseniz ikinci el iPhone cihaz alımı için iyi bir rehber olur.
iPhone 7 - 8 - XR - XS - 11 serisi falan.