İsimbulamajim
Üstün
Fiyatına göre özellikleri iyi duruyor.
İkinci el Samsung A72 alırım, yine bunu almam.Fiyatına göre özellikleri iyi gibi mi duruyor? Bunu alacağıma iPhone 7 alırım daha iyi olur.
Fiyatına göre özellikleri iyi gibi mi duruyor? Bunu alacağıma iPhone 7 alırım daha iyi olur.
Bu cihazlarin daha iyi deneyim sunacagini biliyorum ama pil yonunden sıkıntılı olmaz mi bunlar? 5000 mAh + güçsüz SoC pilde iki cihazı da geride birakir. Pil onemli olmayan biri bunlardan birini tercih etmeli bence.
SD 675 ve Adreno 612'ye sahip A70 kullanıcısıyım, 4 senedir bataryayı değiştirmedim ama hâlâ iş görüyor.Bu cihazlarin daha iyi deneyim sunacagini biliyorum ama pil yonunden sıkıntılı olmaz mi bunlar? 5000 mAh + güçsüz SoC pilde iki cihazı da geride birakir. Pil onemli olmayan biri bunlardan birini tercih etmeli bence.
Bu cihazlarin daha iyi deneyim sunacagini biliyorum ama pil yonunden sıkıntılı olmaz mi bunlar? 5000 mAh + güçsüz SoC pilde iki cihazı da geride birakir. Pil onemli olmayan biri bunlardan birini tercih etmeli bence.
Android konusunda @ZCPS21 cevap verdi zaten. Bende iPhone için cevap vereyim. Biraz klasik olacak ancak her yıl bile olsa güçlendirilmiş batarya değişimi ile fazla bir sorun yaşatmaz iPhone 7.