Bu konuya katılıyorum 50/50 hiç kaybetmedim oyun çıktığından beri oynarım, bir ara bu mekaniği kaldırdılar sanıyordum.
Hsr'ı sevme sebebim aslında oynanışının çok rahat olması ve sıra tabanlı bir sisteme sahip olmasına rağmen hızlı bir oyun stili olması aslında. Bu arada yanlış bilmiyorsam şu anda en çok oynanan gacha oyunu da hsr olmalı, Genshin'i geçti diye hatırlıyorum.
Genshin'de artık sömürü moduna geçti. Tasarımların da üstünde pek durmuyorlar ve ben hikayesinin de sadece başlarda iyi olduğunu, özellikle orta kısımdan sonra berbat bir durumda olduğunu düşünen tayfadanım, özellikle storyline başlangıçtan son kısma kadar berbat bir halde, bomboş diyaloglar, sonra ekledikleri epik sahneler ve sinematiklerle toplamaya çalışıyorlar insanlar da skip gibi bir seçenek olmadığı için mecbur devam ediyor.
Ben şu saatten sonra Genshin'in durumunun düzeleceğini sanmam, var olan ve var olmaya devam edecek para kazandıkları çok büyük bir kitle var. Oyun ne kadar kötü giderse gitsin para yatırmaya, oynamaya devam ediyorlar örnek;
Yanlış anlama dostum.
Bu yüzden Wuwa'dan devam.