Tam olarak bu ya. Natlan'la beraber özellikle çok çöktü oyun. Qol Update'ler olsun ya da mekaniksel olsun güncellemeler kağnı hızıyla geliyor ve açıkçası oyun çok "outdated" hissettiriyor. Verdikleri wishler azaldı, gelen yeni bölge sayısı azaldı yani şu an AR60 olup güncelde olan birinin oynayacağı hiçbir şey yok. Hikaye de bir türlü ilerlemiyor yani her sene bir defa Dainsleif'i önümüze atıp hadi bizden bu kadar deyip bırakıyorlar çok baydı.
Söğüs moduna geçtiler artık, ben tekel oldukları vakitte yaptıkları saçma sapan şeyler ve azalan ödüllerde direkt bırakanlardanım. Düşün ben bıraktığımda hu tao wishinden iki üç wish sonra falandı ona rağmen insanlara "ileride çok daha beter hale bürünecek." dediğimde yediğim lafları bir bilseniz.
Maalesef kitlesinin büyük bir kısmını oluşturan hayatsız diye adlandırdığımız o insanlar oyunu oynamaya, para yatırmaya devam ettiği sürece ben bunun süreceğini düşünüyorum. Halihazırda artık outdated bir oyun olduğu için ben oyun motoru yenilemesine veya genshin 2.0 moduna da geçeceklerini pek sanmıyorum, her güzel şeyin bir sonu vardır diyebiliriz.
Wuthering Waves daha erken çıkış yapmış olsaydı belki genshin tekel olmasının gücüyle bu kadar berbat bir halde olmazdı ama wuwa oynadıktan sonra ne yaparsam yapayım geri dönemedim...
Hocam ben de 1 kez kaybettim onda da 3 pityde kaybettim. Şu an cartethyia almaya çalışıyorum. Aylıklarla silaha atarken 2 pityde 2 kez silah aldım. Oyun hem çok iyi hem de çok şanslıyım, bu yüzden aşırı zevk alıyorum.
Cartethyia mükemmel umarım çıkarırsın, silahını 2 kez çıkarman zaten inanılmaz bir şans olmuş ve karakter silahına en çok bağımlı, hatta olmazsa olmaz tek karakter diyebilirim en yakın alternatifi 3 yıldızlı bir silah.
Ve oyunun bize itelediği şansta sırf bu oyunu oynamak için nedenlerden birisi olabilir kesinlikle.