Rehber Gentoo Linux Kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aslaire
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 143
  • Görüntüleme Görüntüleme 8B
Gentoo'nun logosunu görünce direk aklıma @Cruslan hocam geldi. Kurması biraz karışıkmış ama bir gün cesaret edip Windows gitse bile deneyeceğim.

Gentoo'nun logosunu görünce direk aklıma @Cruslan hocam geldi. Kurması biraz karışıkmış ama bir gün cesaret edip Windows gitse bile deneyeceğim.
Öncelikle güncel bir bilgisayarın olması lazım. Paket derleme süreleri çok uzun. Eğer düşük bir bilgisayardaysan masaüstünü görmen gerçek anlamda günler sürebilir.

Binary paketleri ufaktan öne çıkarılıyor artık. Kurulum hiç olmadığı kadar kısa sürebiliyor.
Arch kurmak gibi gerçekten Sistem tam olarak oturduktan sonra bu bekleme sürelerinin pek bir anlamı kalmaz.

Binary paketleri ufaktan öne çıkarılıyor artık. Kurulum hiç olmadığı kadar kısa sürebiliyor.
Arch kurmak gibi gerçekten sistem tam olarak oturduktan sonra bu bekleme sürelerinin pek bir anlamı kalmaz.

Hocam internette cozum bulamadim rc-update add lvm boot komutunu girdigimde lvm bulunamadi gibi bir hata aldim plasma kuruluyor su an bir sorun olur mu?

@Aslaire hocam şimdi kuruluma başladım. Wifi'ye nasıl bağlayacağım? Bir de ping atamıyor sistem. Kurulmuyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…