E Eren T. Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 617 Makaleler 9 Çözümler 8 Beğeniler 819 5 Ocak 2024 #1 @Aslaire Kod: chroot /mnt/gentoo /bin/bash Bu komutta hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Hata: @Cruslan
@Aslaire Kod: chroot /mnt/gentoo /bin/bash Bu komutta hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Hata: @Cruslan
Çözüm Cruslan 5 Ocak 2024 Cruslan dedi: İzin verirsen biraz inceleyim. Olur mu? Ben hiç yaşamadım çünkü. Wiki'de yazan hataya uymuyor pek sorunun. Genişletmek için tıkla... Hangi stage3 tarball'ını kullandın? arm64 olanı indirmiş olabilir misin? Aslaire dedi: Merhaba, konuyu yeni gördüm. Doğru Stage3 dosyasını indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Benden önce yazdınız.
Cruslan dedi: İzin verirsen biraz inceleyim. Olur mu? Ben hiç yaşamadım çünkü. Wiki'de yazan hataya uymuyor pek sorunun. Genişletmek için tıkla... Hangi stage3 tarball'ını kullandın? arm64 olanı indirmiş olabilir misin? Aslaire dedi: Merhaba, konuyu yeni gördüm. Doğru Stage3 dosyasını indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Benden önce yazdınız.
KS KS E Eren T. Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 617 Makaleler 9 Çözümler 8 Beğeniler 819 5 Ocak 2024 #11 Cruslan dedi: Bu hatayla ilk kez karşılaştım. Wiki'de böyle yazıyor: Knowledge Base:Chrooting returns exec format error - Gentoo wiki. Sen hangi minimal isoyu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... @Cruslan Umarım bununla ilgili değildir hocam. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Bu hatayla ilk kez karşılaştım. Wiki'de böyle yazıyor: Knowledge Base:Chrooting returns exec format error - Gentoo wiki. Sen hangi minimal isoyu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... @Cruslan Umarım bununla ilgili değildir hocam.
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.733 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.810 5 Ocak 2024 #12 Eren T. dedi: Eki Görüntüle 7378 @Cruslan Eki Görüntüle 7379 Umarım bununla ilgili değildir hocam. Genişletmek için tıkla... Yok değil. Sen o rehberi takip ederek mi yapacaksın? OpenRC ilk kez kullanacaksan saç baş yoldurur sana. Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: Eki Görüntüle 7378 @Cruslan Eki Görüntüle 7379 Umarım bununla ilgili değildir hocam. Genişletmek için tıkla... Yok değil. Sen o rehberi takip ederek mi yapacaksın? OpenRC ilk kez kullanacaksan saç baş yoldurur sana.
KS KS E Eren T. Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 617 Makaleler 9 Çözümler 8 Beğeniler 819 5 Ocak 2024 #13 Cruslan dedi: Yok değil. Sen o rehberi takip ederek mi yapacaksın? OpenRC ilk kez kullanacaksan saç baş yoldurur sana. Genişletmek için tıkla... Umm, evet. Wiki'den kurun demeyin hocam bugün çok İngilizce'ye maruz kaldım kafayı sıyırmak üzereyim. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Yok değil. Sen o rehberi takip ederek mi yapacaksın? OpenRC ilk kez kullanacaksan saç baş yoldurur sana. Genişletmek için tıkla... Umm, evet. Wiki'den kurun demeyin hocam bugün çok İngilizce'ye maruz kaldım kafayı sıyırmak üzereyim.
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.733 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.810 5 Ocak 2024 #14 Bilgisayarın 32 bit mi ki? Yani bu soruna bir sonuç bulamadım. Izin verirsen biraz inceleyim. Eren T. dedi: Umm, evet. Wiki'den kurun demeyin hocam bugün çok İngilizce'ye maruz kaldım kafayı sıyırmak üzereyim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bilgisayarın 32 bit mi ki? Yani bu soruna bir sonuç bulamadım. Izin verirsen biraz inceleyim. Eren T. dedi: Umm, evet. Wiki'den kurun demeyin hocam bugün çok İngilizce'ye maruz kaldım kafayı sıyırmak üzereyim. Genişletmek için tıkla...
KS KS E Eren T. Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 617 Makaleler 9 Çözümler 8 Beğeniler 819 5 Ocak 2024 #15 Cruslan dedi: Bilgisayarın 32 bit mi ki? Genişletmek için tıkla... 64 bit. Cruslan dedi: Yani bu soruna bir sonuç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Bilgisayarın 32 bit mi ki? Genişletmek için tıkla... 64 bit. Cruslan dedi: Yani bu soruna bir sonuç bulamadım. Genişletmek için tıkla...
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.733 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.810 5 Ocak 2024 #16 Eren T. dedi: 64 bit. Genişletmek için tıkla... İzin verirsen biraz inceleyim. Olur mu? Ben hiç yaşamadım çünkü. Wiki'de yazan hataya uymuyor pek sorunun. Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: 64 bit. Genişletmek için tıkla... İzin verirsen biraz inceleyim. Olur mu? Ben hiç yaşamadım çünkü. Wiki'de yazan hataya uymuyor pek sorunun.
Aslaire Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 369 Makaleler 4 Çözümler 6 Beğeniler 556 Yer Elvandar, Midkemia 5 Ocak 2024 #17 Merhaba, konuyu yeni gördüm. Doğru Stage3 dosyasını indirdiğinizden emin misiniz? Artı 0 Eksi
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.733 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.810 5 Ocak 2024 #18 Cruslan dedi: İzin verirsen biraz inceleyim. Olur mu? Ben hiç yaşamadım çünkü. Wiki'de yazan hataya uymuyor pek sorunun. Genişletmek için tıkla... Hangi stage3 tarball'ını kullandın? arm64 olanı indirmiş olabilir misin? Aslaire dedi: Merhaba, konuyu yeni gördüm. Doğru Stage3 dosyasını indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Benden önce yazdınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Cruslan dedi: İzin verirsen biraz inceleyim. Olur mu? Ben hiç yaşamadım çünkü. Wiki'de yazan hataya uymuyor pek sorunun. Genişletmek için tıkla... Hangi stage3 tarball'ını kullandın? arm64 olanı indirmiş olabilir misin? Aslaire dedi: Merhaba, konuyu yeni gördüm. Doğru Stage3 dosyasını indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Benden önce yazdınız.
KS KS E Eren T. Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 617 Makaleler 9 Çözümler 8 Beğeniler 819 5 Ocak 2024 #19 Aslaire dedi: Merhaba, konuyu yeni gördüm. Doğru Stage3 dosyasını indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Cruslan dedi: Hangi stage3 tarball'ını kullandın? arm64 olanı indirmiş olabilir misin? Benden önce yazdınız. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için çok sağolun, links kullanırken biraz fazla aşağı kaydırmışım ve arm64 aka AArch64 kısmına inmişim. Doğru arşivi indirip deneyeceğim Artı 0 Eksi
Aslaire dedi: Merhaba, konuyu yeni gördüm. Doğru Stage3 dosyasını indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Cruslan dedi: Hangi stage3 tarball'ını kullandın? arm64 olanı indirmiş olabilir misin? Benden önce yazdınız. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için çok sağolun, links kullanırken biraz fazla aşağı kaydırmışım ve arm64 aka AArch64 kısmına inmişim. Doğru arşivi indirip deneyeceğim
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.733 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.810 5 Ocak 2024 #20 Eren T. dedi: Yardımlarınız için çok sağolun, links kullanırken biraz fazla aşağı kaydırmışım ve arm64 aka AArch64 kısmına inmişim. Doğru arşivi indirip deneyeceğim Genişletmek için tıkla... /mnt/gentoo'nun içini boşaltmayı unutma, paketler çakışmasın. Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: Yardımlarınız için çok sağolun, links kullanırken biraz fazla aşağı kaydırmışım ve arm64 aka AArch64 kısmına inmişim. Doğru arşivi indirip deneyeceğim Genişletmek için tıkla... /mnt/gentoo'nun içini boşaltmayı unutma, paketler çakışmasın.