Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hangi stage3 tarball'ını kullandın? arm64 olanı indirmiş olabilir misin?İzin verirsen biraz inceleyim. Olur mu? Ben hiç yaşamadım çünkü. Wiki'de yazan hataya uymuyor pek sorunun.
Benden önce yazdınız.Merhaba, konuyu yeni gördüm. Doğru Stage3 dosyasını indirdiğinizden emin misiniz?
- Makaleler
- 9
Bu hatayla ilk kez karşılaştım. Wiki'de böyle yazıyor: Knowledge Base:Chrooting returns exec format error - Gentoo wiki.
Sen hangi minimal isoyu kullanıyorsun?
@Cruslan
Umarım bununla ilgili değildir hocam.
- Makaleler
- 4
Yok değil. Sen o rehberi takip ederek mi yapacaksın? OpenRC ilk kez kullanacaksan saç baş yoldurur sana.
- Makaleler
- 9
Yok değil. Sen o rehberi takip ederek mi yapacaksın? OpenRC ilk kez kullanacaksan saç baş yoldurur sana.
Umm, evet. Wiki'den kurun demeyin hocam bugün çok İngilizce'ye maruz kaldım kafayı sıyırmak üzereyim.
- Makaleler
- 4
Bilgisayarın 32 bit mi ki? Yani bu soruna bir sonuç bulamadım. Izin verirsen biraz inceleyim.
Umm, evet. Wiki'den kurun demeyin hocam bugün çok İngilizce'ye maruz kaldım kafayı sıyırmak üzereyim.
- Makaleler
- 9
64 bit.
- Makaleler
- 4
İzin verirsen biraz inceleyim. Olur mu? Ben hiç yaşamadım çünkü. Wiki'de yazan hataya uymuyor pek sorunun.
Merhaba, konuyu yeni gördüm. Doğru Stage3 dosyasını indirdiğinizden emin misiniz?
- Makaleler
- 4
Hangi stage3 tarball'ını kullandın? arm64 olanı indirmiş olabilir misin?İzin verirsen biraz inceleyim. Olur mu? Ben hiç yaşamadım çünkü. Wiki'de yazan hataya uymuyor pek sorunun.
Benden önce yazdınız.Merhaba, konuyu yeni gördüm. Doğru Stage3 dosyasını indirdiğinizden emin misiniz?
- Makaleler
- 9
Merhaba, konuyu yeni gördüm. Doğru Stage3 dosyasını indirdiğinizden emin misiniz?
Hangi stage3 tarball'ını kullandın? arm64 olanı indirmiş olabilir misin?
Benden önce yazdınız.![]()
Yardımlarınız için çok sağolun, links kullanırken biraz fazla aşağı kaydırmışım ve arm64 aka AArch64 kısmına inmişim. Doğru arşivi indirip deneyeceğim
- Makaleler
- 4
Yardımlarınız için çok sağolun, links kullanırken biraz fazla aşağı kaydırmışım ve arm64 aka AArch64 kısmına inmişim. Doğru arşivi indirip deneyeceğim![]()
/mnt/gentoo'nun içini boşaltmayı unutma, paketler çakışmasın.Benzer konular
- Görüntüleme
- 1B