Ömer_Yeter 72 Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.725 Çözümler 8 Beğeniler 2.821 Yer Trabzon/Şalpazarı 9 Aralık 2025 #1 Mesela Elm Sokağında Kabus. Yapımcıları bu filmin birebir gerçek hayattan uyarlama değil de bazı yerlerinin gerçek hayattan aldıklarını söylüyor. Sizce gerçek hayattan alınma korku filmlerinin olması tuhaf ve bir o kadar şüpheli değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2025
Mesela Elm Sokağında Kabus. Yapımcıları bu filmin birebir gerçek hayattan uyarlama değil de bazı yerlerinin gerçek hayattan aldıklarını söylüyor. Sizce gerçek hayattan alınma korku filmlerinin olması tuhaf ve bir o kadar şüpheli değil mi?
Hybrid Theory 72 Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 17 Beğeniler 788 Yer PATHOS-II 10 Aralık 2025 #2 Bana tuhaf ve şüpheli gelmiyor. Aksine beni daha çok içine çekiyor. Çünkü polisiye, korku ve gerilim gibi türlerde tamamen kurgu içeriği olduğunda izlediğim dizi/filmden keyif alamıyorum, yapay geliyor.
Bana tuhaf ve şüpheli gelmiyor. Aksine beni daha çok içine çekiyor. Çünkü polisiye, korku ve gerilim gibi türlerde tamamen kurgu içeriği olduğunda izlediğim dizi/filmden keyif alamıyorum, yapay geliyor.