Cracxy Uzman Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 49 Beğeniler 11 9 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar selam, ekte göründüğü üzere Windows Defender, Warp, Nvidia gibi uygulamaların gereksiz bellek tüketimleri var. Bu uygulamalar sadece açtığımda çalışsın istiyorum.
Arkadaşlar selam, ekte göründüğü üzere Windows Defender, Warp, Nvidia gibi uygulamaların gereksiz bellek tüketimleri var. Bu uygulamalar sadece açtığımda çalışsın istiyorum.
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 9 Mayıs 2025 #2 NVIDIA uygulamasını görev yöneticisinden başlangıç sekmesinden otomatik açılmasını kapatabiliyordun. Windows Defender uygulamasını kapatamıyordun sanırım, ben Defender Control uygulaması ile devre dışı bırakıyordum. Warp ise Cloudflare ile alakalıydı yanlışım yoksa. Artı 0 Eksi
NVIDIA uygulamasını görev yöneticisinden başlangıç sekmesinden otomatik açılmasını kapatabiliyordun. Windows Defender uygulamasını kapatamıyordun sanırım, ben Defender Control uygulaması ile devre dışı bırakıyordum. Warp ise Cloudflare ile alakalıydı yanlışım yoksa.
Webcam Kullanan İnsan Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 304 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 282 Yer Üniversiteler, Dumlupınar Blv. 1/6 D:133, ODTÜ 9 Mayıs 2025 #3 Warp Cloudflare ile alakalı, defenderi tam olarak kapatamazsınız ki zaten kullandığı 500 mb bile yok. Niye kapatmak isteyesiniz? Artı 0 Eksi
Warp Cloudflare ile alakalı, defenderi tam olarak kapatamazsınız ki zaten kullandığı 500 mb bile yok. Niye kapatmak isteyesiniz?