Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DeadlyMania7 106

Seçkin
Katılım
16 Ocak 2024
Mesajlar
5.418
Çözümler
39
Beğeniler
6.548
Yer
Cehennemin dibi
O&O Shutup'ı denerken bir hata yaptım ve sistem geri yükleme noktasıyla sadece Debloater ile Cortana OneDrive gibi özellikleri kapattığım kayda geri döndüm. Bu Debloater ile sildiğim Windows özellikleri ve ayarları da geri yüklenmiş midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamadıysam geri yükleme noktasının tarihinden sonra silmişsiniz özellikleri. Yani maalesef evet, geri yüklenmiştir.

Hayır ben yanlış anlattım galiba. Olay sıralaması şöyle.
-Geri yükleme öncesi-
Debloater ile servisler kapatıldı.
-Geri yükleme noktası oluşturuldu.
O&o kullanılırken hata yapıldı.
- Geri yükleme noktasına geri dönüldü.

Yani geri yükleme noktasındaki kayıtta debloater vardı.
 
O&O Shutup'ı denerken bir hata yaptım ve sistem geri yükleme noktasıyla sadece Debloater ile Cortana OneDrive gibi özellikleri kapattığım kayda geri döndüm. Bu Debloater ile sildiğim Windows özellikleri ve ayarları da geri yüklenmiş midir?
Geri yüklenmiştir diye biliyorum.