loomknal

Uzman
Selam herkese, 19 Nisanda bir sınavım vardı ben bu sınavı 21'i yani pazartesi günü sanıyordum ve sınava katılamadım. Pazartesi günü ilk işim bir rapor aldım (21 Nisan ile başlıyor rapor) bölüm hocamızla görüştüm 21'inde raporluymuşsun bu geçersiz olur kabul olmaz dedi.
Ben bu 19'unda olan sınavım için nasıl geçerli bir mazeret sunabilirim. (üniversite için)

Son düzenleme:
Sunamazsınız. Bölüm başkanı zaten işe yaramaz demiş. Final için hazırlanmaya başlayın şimdiden.

Hoca benim için önemli değil istediğin gibi bir şey sunabilirsin ama geçerli olması lazım diyor örneğin devlet dairesindeydin oradaydın buradaydın gibisinden 19'u için geçerli bir sebep ortaya çıkarmalıymışım. Eğer ayarlarsan tekrar gel ayarlayamazsan yardımcı olamam dedi.

Hoca benim için önemli değil istediğin gibi bir şey sunabilirsin ama geçerli olması lazım diyor örneğin devlet dairesindeydin oradaydın buradaydın gibisinden 19'u için geçerli bir sebep ortaya çıkarmalıymışım. Eğer ayarlarsan tekrar gel ayarlayamazsan yardımcı olamam dedi.
Yani resmi bir kayıt istiyor işte.
Sağlık raporu için demiştim ben. Öyle bir durumunuz yoksa giremezsiniz zaten sınava yapacaj bir şey yok maalesef.

Anne/babanız vesaire ya da bi'yakınınız hastanedeyse o gün ona refakat ettim diyebilirsiniz ama kabul edeceğini pek sanmam. Ne kadar etik orası da tartışılır tabi, sınav gününü unutmanız sizin sorumsuzluğunuz bi'tık.

Son düzenleme:
Selam herkese, 19 Nisanda bir sınavım vardı ben bu sınavı 21'i yani pazartesi günü sanıyordum ve sınava katılamadım. Pazartesi günü ilk işim bir rapor aldım (21 Nisan ile başlıyor rapor) bölüm hocamızla görüştüm 21'inde raporluymuşsun bu geçersiz olur kabul olmaz dedi.
Ben bu 19'unda olan sınavım için nasıl geçerli bir mazeret sunabilirim. (üniversite için)
Eğer sadece rapor ile mazeret sınavına girebiliyorsanız geriye dönük rapor alamayacağınız için mazeret sınavına en azından bu şekilde giremezsiniz. Başka bir mazeretiniz varsa mazereti belirtin. Kabul edilirse anca girersiniz fakat zor diye biliyorum. Her şeyi kabul etmiyorlar.

Eğer geçerli bir mazeretiniz yoksa zorlamanın da pek bir anlamı yok gibi.