Normal fiyat vermişler. Parası iyi bir meslektir. 40.000'in üstünde alıyorlar. Ücreti paket başına alıyorlar. Ama maaşın boyutu gözünüzü boyamasın kendim çalışmadım fakat çalışan adamlardan çok duydum. Çok zor şartlar altında çalışıyorlar. Bu Getir'e özel bir şey değil. Kuryeler için genel bir şey. Hava şartları çalışma durumunuzu etkilemiyor hatta insanlar dışarı çıkamadığı için kötü hava şartlarında sipariş verdikleri için karda kışta teslimat yapıyorsunuz. Yetmiyor hele ki İstanbul'da yaşıyorsanız motora saygı 0. Eğer sarı boyalı bir araç (genellikle Egea'dır) görürseniz direk kaçın. Çarpıp size bağırırlar ya da kaçarlar. Aynasını kırdınız belalı tipse o da sizin bir yerlerinizi kırabilir. Acemilerin çok oyuncağı olursunuz. Bir sürü müşteriyle uğraşırsınız. Yemek soğuk geldi sizi suçlarlar. Ama + tarafı var mı derseniz var;
- Yüksek maaş alıyorsunuz.
- Motor tutkunu bir insansanız ve sosyalleşmeyi seviyorsanız sıkılmazsınız.
- Motor üstünde çalıştığınız için sizinle hemen hemen aynı maaş alan bir tekstil çalışanına göre çok daha iyi çalışma şartları altında çalışırsınız. Kısacası yorulmazsınız.
- Saatleri yeterli.
- Çalışma saatlerini kendiniz seçebiliyorsunuz. 15 saat çalışan bir kurye ile konuştuğumda ilk başta haline acıdığımda aldığı rakamı görünce ağzım açık kalmıştı.