''4NİSAN'' kodu ile 80 TL ve üzeri sepet için 50 TL indirim alabilirsiniz. 18.00-21.00 saatleri arasında geçerli. Bitmeden yetişin.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
"4Nisan" kodu ile 80 TL ve üzeri sepet için 50 TL indirim alabilirsiniz. 18.00-21.00 saatleri arasında geçerli. Bitmeden yetişin.
Eki Görüntüle 32629
Getir yemek gerçekten diğer rakiplerine göre çok pahalı. Bu kuponu kullansak bile rakip firmaların göndericilerinden 20 TL falan yine daha pahalı.
Çok bir avantajı yok bu kuponların zaten müdavimli restoranlardan sipariş veriliyorsa anca öyle biraz avantajlı oluyor. Büyük şehirlerde neredeyse hiçbir artısı yok fahiş fiyatlar yüzünden.Getir yemek gerçekten diğer rakiplerine göre çok pahalı. Bu kuponu kullansak bile rakip firmaların göndericilerinden 20 TL falan yine daha pahalı.
Restoran getirsin seçeneği ile sipariş verin. Fiyatlar uygulamadan uygulamaya göre değişiklik gösteriyor ama en nihayetinde 35 liraya tantuni yiyebildim mesela. Başka hiçbir yerde 35 liraya tantuni yiyemiyoruz. Restorana gidip yersem de 80 liradan aşağı yok.Getir yemek gerçekten diğer rakiplerine göre çok pahalı. Bu kuponu kullansak bile rakip firmaların göndericilerinden 20 TL falan yine daha pahalı.
Var hocam.
Komagene'den örnek vereyim mesela, şu an 150 gramlık ultra mega dürüm 79 TL mesela. Bu kuponla 30 liraya alabiliyorum. Şu an 30 liraya çiğ köfte alabildiğimiz yer var mı mesela?
Kuponu kullanmayı bilirseniz avantajı var. Gidip fahiş fiyatlı restorandan sipariş verirseniz tabii bir anlamı yok. Mersin'deyim, 85 liraya tantuni satan restoran da var, aynı tantuniyi 130 liraya satan da var. Sen gidip 130 liralıktan sipariş verirsen bir anlamı yok zaten.
Burada uygun fiyatlı restoran yok gibi bir şey. Baharatlı bulgur yemediğim için fiyatını bilmiyorum açıkçası. Döner, kıymali pideden aşağısı kesmez beni.Restoran getirsin seçeneği ile sipariş verin. Fiyatlar uygulamadan uygulamaya göre değişiklik gösteriyor ama en nihayetinde 35 liraya tantuni yiyebildim mesela. Başka hiçbir yerde 35 liraya tantuni yiyemiyoruz. Restorana gidip yersem de 80 liradan aşağı yok.
Var hocam.
Komagene'den örnek vereyim mesela, şu an 150 gramlık ultra mega dürüm 79 TL mesela. Bu kuponla 30 liraya alabiliyorum. Şu an 30 liraya çiğ köfte alabildiğimiz yer var mı mesela?
Kuponu kullanmayı bilirseniz avantajı var. Gidip fahiş fiyatlı restorandan sipariş verirseniz tabii bir anlamı yok. Mersin'deyim, 85 liraya tantuni satan restoran da var, aynı tantuniyi 130 liraya satan da var. Sen gidip 130 liralıktan sipariş verirsen bir anlamı yok zaten.
Onu örnek olsun diye dedim.Baharatlı bulgur yemediğim için fiyatını bilmiyorum açıkçası.
90 liralık tavuk döneri de 40 liraya falan yiyebiliyoruz. Uygun restoran bulmak lazım, yoksa bir işe yaramaz.