Başta normal bir pretesto olayı olan fakat sonra ülkenin kötülüğünü isteyen bazı kişilerinde katılmasıyla.
Çığırını aşan olaylar.

İlk defa “Devletimin polisimin yanındayım kanzi” diyen liselilerin oluştuğu olaylardı gezi parkı.

IMG_0531.webp

Doğrudan olaylara katılmış biri olarak cevaplayayım:

Olay, Taksim'deki Gezi Parkı isimli parkın yıkılıp yerine Topçu Kışlası adı altında bir AVM yapılacağı bilgisi üzerine başladı. Parka kepçeler gelip ağaçları sökmeye başlayınca doğal olarak halk ayaklanması oldu.

İlk başlarda gayet düzgün bir eylem olsa da sonrasında bazı teröristler eylemi baltalamak için otobüs yakmaya başladı. Bunların bazılarının bazı "güçler" tarafından, eylemin meşruiyetini ortadak kaldırmak için sahaya sürüldüğünü düşünüyoruz ki bunu kanıtlar nitelikte görüntüler de gördük.

Özetle Gezi Parkı, bu ülkenin freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidişine dur demek için yapılan haklı bir eylemdi. Bugün tabii ki rende binası aksini empoze etmek için elinden geleni yapıyor.

Sana şöyle diyeyim, eylem sonrası oluşan pisliği ellerimizle temizledik, çöp torbalarına koyduk. Ayrıca bu eylem olurken FETÖ de aktifti ve olayları kızıştırmak için çadırlara saldırı düzenlediler.

Neyse, bir daha Gezi Parkı gibi bir eylem olacağını sanmıyorum. Yurt Dışı çıkış pulu harcı 150 TL'den 1500 TL'ye çıkar, kimse gıkını çıkaramaz.

Protein bazlı beslenme olmayınca da Gezi Parkı eylemine ve eylemcilere terörist denir çünkü düşünmek için beyne enerji lazımdır. Karbonhidrat tüketerek de anca bu kadar oluyor işte.

Ben de Almanya'dan destek icin 2 haftaligina eylemlere katilmistim, arkadasim Jenk drone ile görüntülerini cekmisti hatta. Cok güzel giden bir protestoyu marjinal gruplar mahvederek direnisin adini kirletmelerine sahit oldum. Hakli bir eylemdir ama iktidar tüm direniscileri capulcu terörist ilan etti. Cok yazik oldu. Eczanelerde Talcid satislari tavan yapmisti hic unutmuyorum :)