19998

Becerikli
X’de millet Galatasaray deplasman otobüsü deyip zırhlı araç koyuyor. Chobani Fenerbahçe’ye sponsor olacakmış galiba, o olaylar ne? Ali Koç’a sitem ediyor millet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amerika vb. ülkelerde yoğurdunu "Yunan Yoğurdu" olarak satmasıymış. Pek araştırmadım ancak herkes buna hakiki Türk Yoğurdu olmasına rağmen böyle diyor. Yani bu iddianın doğruluğunu bilmem ama gerçekten ona rağmen böyle bir şekilde pazarlanıyorsa yüzsüz bir marka.

X'de millet Galatasaray deplasman otobüsü deyip zırhlı araç koyuyor. Chobani Fenerbahçe'ye sponsor olacakmış galiba, o olaylar ne? Ali Koç'a sitem ediyor millet.

Anladığım kadarıyla Türk yoğurduğunu yunan yoğurdu diye satıyor ve Türkler kürtlere soykırım falan yapıyor diyerek kötülüyor

Bir olay yok. GS'liler bu sene FETÖ dönercisinden, illegal kumar sitesinden sponsorluk alıp yakalanınca haklı olarak eleştirilince Fenerbahçe'nin açıkladığı ilk sponsora acınası bir şekilde saldırmaya çalışıyorlar o kadar. Adam ülke futbol tarihinin en büyük sponsorluğunu üstelik de firmasının Türkiye'de herhangi bir ticari girişimi olmamasına rağmen sağlamış. Daha ne yapsın?

Chobani'nin sahibi bir Kürt ve bizi Amerika da kötülüyor örnek: Köyleri bombaladılar falan.

Evet köyler, köylüler bombalandı. En genele yayılanı da bu.

Amerika vb. ülkelerde yoğurdunu "Yunan Yoğurdu" olarak satmasıymış. Pek araştırmadım ancak herkes buna hakiki Türk Yoğurdu olmasına rağmen böyle diyor. Yani bu iddianın doğruluğunu bilmem ama gerçekten ona rağmen böyle bir şekilde pazarlanıyorsa yüzsüz bir marka.

Türk yoğurdu falan satmıyor adam kıvamı, tadı, aroması tamamen farklı kremamsı bir şey. Bizde satsa onu yoğurt diye değil meyveli yoğurt pudingi diye anca satarsın. Sen pilavın üstüne ananaslı yoğurt döküp yiyorsan bilemem tabi...

Ne kadar doğru bilmiyorum ama terör örgütüne 2 milyon dolar bağışlamış sanırsam.

Terör örgütüne para falan bağışlamadı. IŞID'in Suriye ve Irak'ı darmaduman ettiği dönemde Kobani'de yaşayan sivillere 2 milyon$ bağışlamış.

Sanırım fenerbahçelisiniz, burada takımlık bir olay yok saygı duyuyorum sizin fikrinize ama halk arasında yayılan söylenti bu.

Uludere Olayı bir halk söylentisi mi? Sanırım anlam karışıklığı oldu orada. Buradaki eleştirinin sebebi tam olarak ülke tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını Fenerbahçenin yapması. Söylentiyi de tamamen GS'li kitle yığınları çıkartıyor. Bunun Fenerbahçeli olup olmamam ile de alakası yok çünkü tamamen "fact" ile konuşuyorum. Yukarıda yazdıklarımın hiçbirisi görüş değil. Hepsi yazılı, görsel medyada bulunabilecek gerçek olaylar.

Uludere Olayı bir halk söylentisi mi? Sanırım anlam karışıklığı oldu orada. Buradaki eleştirinin sebebi tam olarak ülke tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını Fenerbahçe'nin yapması. Söylentiyi de tamamen GS'li kitle yığınları çıkartıyor. Bunun Fenerbahçe'li olup olmamam ile de alakası yok çünkü tamamen "fact" ile konuşuyorum. Yukarıda yazdıklarımın hiçbirisi görüş değil. Hepsi yazılı, görsel medyada bulunabilecek gerçek olaylar.

Halk arasında yayılan söylenti Chobani sahibinin PKK'ya destek vermesi.