Oyun için genel bir yorum yapma şansınız var mı peki? Fiyat dışında bir yorum arıyorum hocam hediye gelecek çünkü.Korku oyunu seviyorsaniz neredeyse yari fiyatina Silent Hill 2 var. O daha iyi. Bem buna 60 dolar vermezdim. 30 dolara alinabilir tabii.
Oyun hakkındaki yorumlarınız neler? Oynamaya değer mi? Hikaye olarak ne anlatıyor? Sürükleyici mi? Deneyimlerinizi yazar mısınız?
Hediyeyse alinir. Ben degerinin 30 dolar oldugunu dusunuyor. Oyun vurus hissiyati olarak basarili diye duymusrum. Ozellikle kilic kullanimi gercekciymis.Oyun için genel bir yorum yapma şansınız var mı peki? Fiyat dışında bir yorum arıyorum hocam hediye gelecek çünkü.
Herkes çok övüyor ama ben ilk 10 dakikada oyunu sildim hocam ya... Beni pek sarmamıştı. Umarım bu oyun biraz olsun kendine bağlar.
İlk 10 dakika sıkılabilirsin zaten Ellie ile gitmeye başlayınca oyun sarmaya başlıyor. Bir şans vermeliydin. Eğer o bile sarmazsa GoT biraz zor sarar.Herkes çok övüyor ama ben ilk 10 dakikada oyunu sildim hocam ya... Beni pek sarmamıştı. Umarım bu oyun biraz olsun kendine bağlar.
AC Black Flag 4 hayranı biriyim hocam. O kılıç dövüşleri beni çok etkilemişti. Eğer böyleyse hayranı olduğum bir oyun geliyor gibi gözüküyor.Sanat tasarımı, kılıç dövüşleri, mekanikler ve vuruş hissi olarak harika.
Hikayesi, açık dünyası ve NPC kalitesi ortalama. AC serisinden farksız yani.
Kılıçlı dövüş arıyorsan bulabileceğin en iyi oyunlardan birisi.
Bana göre 8/10 bir oyun.