Merhaba optimizasyonu iyi. Frame generation, DLSS gibi eklentileri açmayın oyunu bozuyor çünkü. Birkaç glitch harici önemli bir bug ile karşılaşmadım GTX 1650 Ti kart ile orta ayarlarda 30-40 arası FPS ile bitirdim oyunu.
Merhaba optimizasyonu iyi. Frame generation, DLSS gibi eklentileri açmayın oyunu bozuyor çünkü. Birkaç glitch harici önemli bir bug ile karşılaşmadım GTX 1650 Ti kart ile orta ayarlarda 30-40 arası FPS ile bitirdim oyunu.
8 GB RAM var bilgisayarda ayrıca 1650 Ti eskidi artık hocam. Yeni oyunları oynattıracak gücünü kaybediyor artık. 16 GB RAM olsa belki biraz daha performanslı oynatır ayrıca Ghost of Tsushima da FSR kapalı bir şekilde oynadım. Hiçbir şekilde FSR gibi sistemleri açmadım. Onları açınca genelde +10-20 arası FPS artışı oluyor. Zaten bu kartın bu kadar uzun süre dayanması FSR teknolojisi sayesinde. FSR'da olmasa maalesef rafa kalkacak bir kart.
8 GB RAM var bilgisayarda ayrıca 1650 Ti eskidi artık hocam. Yeni oyunları oynattıracak gücünü kaybediyor artık. 16 GB RAM olsa belki biraz daha performanslı oynatır ayrıca Ghost of Tsushima da FSR kapalı bir şekilde oynadım. Hiçbir şekilde FSR gibi sistemleri açmadım. Onları açınca genelde +10-20 arası FPS artışı oluyor. Zaten bu kartın bu kadar uzun süre dayanması FSR teknolojisi sayesinde. FSR'da olmasa maalesef rafa kalkacak bir kart.
Oyun da sıkıntılı biraz. Bende 4070 var yüksek ayarlarda DLSS frame gen falan kapalıyken bazen 40 50 FPSlere düşüyordu.
Bu oyun da FSR DLSS falan açıkken oynanmıyor cidden. Nvidianınki yine daha iyi entegre edilmiş ama AMD Framegen stutter ve görsel bozukluklara ekran yırtılmasına ekranın garip garip hareketler yapmasına sebep oluyordu.
Çıkalı 1 ay olmadı sanırsam güncellemelerle düzelir elbet. Ancak oyuna bir daha ne zaman dönerim bilmem. Ana hikaye için oynamıştım çünkü. Haritası cidden çok küçük ve boş, yan görevler zevkli değil ve birbirini tekrar ediyor. Aynı tip düşmanları sürekli olarak öldürdüğümüzü söylememe gerek yok sanırım.
Çıkalı 1 ay olmadı sanırsam güncellemelerle düzelir elbet. Ancak oyuna bir daha ne zaman dönerim bilmem. Ana hikaye için oynamıştım çünkü. Haritası cidden çok küçük ve boş, yan görevler zevkli değil ve birbirini tekrar ediyor. Aynı tip düşmanları sürekli olarak öldürdüğümüzü söylememe gerek yok sanırım.
Çok da bir şey kaybetmezsiniz zaten oynamasanizda olur gibi. RDR 2'yi bitirdikten sonra direkt bu oyuna geçtim belki biraz acımasız davranıyorum oyuna karşı malum kaliteden sonra ama cidden eksikleri var oyunun.
1-2 hafta sonra bu forumdan aldığım önerilere dayanarak 30000 TL değerinde oyun sistemi alacağım, ilk alacağım oyunlar arasına bu var, gerçekten sony oyunları üst düzey oyunlar tek bu oyun değil, God of war, The last of us gibi oyunlarda buna örnek.
1-2 hafta sonra bu forumdan aldığım önerilere dayanarak 30000 TL değerinde oyun sistemi alacağım, ilk alacağım oyunlar arasına bu var, gerçekten Sony oyunları üst düzey oyunlar tek bu oyun değil, God of War, The Last of Us gibi oyunlarda buna örnek.
Güzel bir oyun ama üst düzey olduğunu düşünmüyorum. TLOU, GoW, Detroit Become Human en üst düzey PS oyunları. Ghost of Tsushima bunların yanında sönük kalıyor maalesef. Ghost of Tsushima, Horizon Zero Dawn ayarında bir oyun. Ortalamanın bir, iki tık üstünde.