Lacan 9

Üstün
Makaleler
82
Herkese selam!

Bildiğiniz gibi Techolay'ın aslında GIBIRNet ile bir sorunu yoktu. Kurallar kopyala yapıştır olduğu için otomatik yasak gelmiş gibi bir şey oldu.
Hatta yönetici Enes bey bile GIBIRNet'in DC sunucusunda ve o bile bilmiyordu bunu.
Sonradan gördü GIBIRNet yasağını o da.

Bu konuyu tekrardan açma gereği duydum. Çünkü insanımızın bilmesi gerekiyor bence.
Bildiğiniz gibi enflasyon aldı başını gidiyor. Durdurabilene aşk olsun. GIBIRNet bu şartlarda bu fiyatlara inanılmaz iyi hizmet sunuyor.
Tabii ki altyapı sahibi olmadığı için altyapısal sorunları çözmede geri kalabilir. Ama VDSL ve Fiber altyapınızda sorun yoksa ellerinden geleni yapıyorlar.
Haziran ayında zam gelme olasılığı var. Bundan dolayı biraz aceleciyim. GIBIRNet'in adetidir. Yılda 1 zam yaparlar. O da genelde yazın ilk zamanları olur.
Technopat'ta GIBIR'ın bot bastığı gibi iddiaları savuşturulmuş ve gerekli açıklama GIBIR'ce yapılmıştır.
GIBIR'ın Discord sunucusu (yeni CS 2 sunucusu açıldı hatta) var ve buradan gerekli duyurular vs. yapılıyor.

Bakın ben bedava malı kullanırım diye bir şey yok. İnternet noktasında hizmet kötüyse isterse beleş olsun kullanmam. Ama kişisel tecrübelerime göre GIBIR şu ana kadar en memnun kaldığım firma. Milleni ve Netspeed'den sonra GIBIR'a geçtim ve evet bunda kalacağım dedim.

Bu konuyu açma nedenim dediğim gibi insanımızın sırf adı sanı daha ön planda diye yüzlerce lira vermesini zorunlu gören algıyı kırmak. Yani GIBIR bu fiyatta ve cidden profesyonel hizmet veriyorlar. Yani moderasyon izin verse uzun uzun müşteri hizmetleri ile olan diyaloğu anlatırım.

Böyle işte yani...

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -19 Eksi
Düsünmene gerek yokmus, "uygun görülürse" kaldırılır nihayetinde.
Geçen Recep Baltaş bazı kuralların geçerliliğini yitirdiğini söylemişti. Onlar da insan belki akıllarına gelmez çünkü GIBIR yasağı pek ön planda olan bir yasak değil. Ondan dolayı konuyla gündeme taşımak istedim.

Böyle saygısızlıkları yapanlar yasaklanmayacak kim yasaklanacak? Eksiledim. Gerekirse internetsiz kalırım yine kendilerine de uğramam. Siz sorun yaşamadınız diye başkalarının da sorun yaşamayacağının anlamına gelmiyor.

Böyle saygısızlıklar yapanlar yasaklanmayacak kim yasaklanacak? Eksiledim. Gerekirse internetsiz kalırım yine kendilerine de uğramam.

Öyle bir şey varsa 2. konuyu ben de tasvip etmiyorum, güzellemesini de yapmayacağım.

Bu alıntıladığım konu ise yaklaşık 4 yıllık ve bir çalışanın hatasını tüm firmaya yıkmak yanlış. Evet, çalışanın kalitesi firmanın da kalitesini belirler ancak her çalışanın içini açıp da kontrol edemezler. O konuyu vaktinde araştırdığımda açıklamasının yapıldığını görmüştüm. Ona bakılırsa benim de HB yüzünden yaşadığım sorun olmuştu. Eminim başkalarının da olmuştur ama ne ben ne de başkasının HB kullanmayı bıraktığını görmedim.

• Beğenmedim
İfadeler: 409
Yasaklı kalmaya devam etmeli. Hatta o yasaklılar listesinde çok sıkılıyormuş tek başına olduğu için, hemen Comnet'i de gönderin yanına...

Gözüm görmesin ikisini de!

• Beğendim
İfadeler: 409
Zibilyon tane şikayet var (!) Aynen! Tabii efendim!

Bir ara üşenmeyip yorumlara bak hatta Şikayet var sitesine yapılan aptalca övgü yorumlarına da bir bak. Sırf reklam yapacağım diye boş boş firmaları övmeyi bırakın artık. Hayır bir de bot işini savuşturmuşlar demişsin, yahu sadece GIBIRNet'i övüpte ortadan yok olan hesapları kim açtı dedem mi?

Bir ara üşenmeyip yorumlara bak hatta Şikayet var sitesine yapılan aptalca övgü yorumlarına da bir bak. Sırf reklam yapacağım diye boş boş firmaları övmeyi bırakın artık. Hayır bir de bot işini savuşturmuşlar demişsin, yahu sadece GIBIRNet'i övüpte ortadan yok olan hesapları kim açtı dedem mi?
Cevaplarını uzun uzadıya vermeyeceğim. GIBIRNet'in övülmesi hesapların onlar tarafından basıldığını göstermiyor. Konuya ilk algıdan bakmak istiyorsan sen bilirsin benim gibi işin aslını öğrenmek istiyorsan DC'sine girer en yetkili Arda beyle görüşürsün.