Lacan 9

Üstün
Makaleler
82
Herkese selam!

Bildiğiniz gibi Techolay'ın aslında GIBIRNet ile bir sorunu yoktu. Kurallar kopyala yapıştır olduğu için otomatik yasak gelmiş gibi bir şey oldu.
Hatta yönetici Enes bey bile GIBIRNet'in DC sunucusunda ve o bile bilmiyordu bunu.
Sonradan gördü GIBIRNet yasağını o da.

Bu konuyu tekrardan açma gereği duydum. Çünkü insanımızın bilmesi gerekiyor bence.
Bildiğiniz gibi enflasyon aldı başını gidiyor. Durdurabilene aşk olsun. GIBIRNet bu şartlarda bu fiyatlara inanılmaz iyi hizmet sunuyor.
Tabii ki altyapı sahibi olmadığı için altyapısal sorunları çözmede geri kalabilir. Ama VDSL ve Fiber altyapınızda sorun yoksa ellerinden geleni yapıyorlar.
Haziran ayında zam gelme olasılığı var. Bundan dolayı biraz aceleciyim. GIBIRNet'in adetidir. Yılda 1 zam yaparlar. O da genelde yazın ilk zamanları olur.
Technopat'ta GIBIR'ın bot bastığı gibi iddiaları savuşturulmuş ve gerekli açıklama GIBIR'ce yapılmıştır.
GIBIR'ın Discord sunucusu (yeni CS 2 sunucusu açıldı hatta) var ve buradan gerekli duyurular vs. yapılıyor.

Bakın ben bedava malı kullanırım diye bir şey yok. İnternet noktasında hizmet kötüyse isterse beleş olsun kullanmam. Ama kişisel tecrübelerime göre GIBIR şu ana kadar en memnun kaldığım firma. Milleni ve Netspeed'den sonra GIBIR'a geçtim ve evet bunda kalacağım dedim.

Bu konuyu açma nedenim dediğim gibi insanımızın sırf adı sanı daha ön planda diye yüzlerce lira vermesini zorunlu gören algıyı kırmak. Yani GIBIR bu fiyatta ve cidden profesyonel hizmet veriyorlar. Yani moderasyon izin verse uzun uzun müşteri hizmetleri ile olan diyaloğu anlatırım.

Böyle işte yani...

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -19 Eksi
Zaten zibilyon tane şikayet var...
Hocam şimdiye kadar şikayetsiz firma görmedim.

Netspeed firmasından sonra çözüm başarısı olarak 2. sıradaymış.
çb.webp

Ama yine de 1 yıldız oranı 5 yıldız oranından fazla...

@Lacan, DC adresi paylaşmak yasak değilse onların DC adresini paylaşabilir misin?

Menfaatinizin olmadığı küçük firmaları neden kendi malınız gibi savunuyorsunuz ki? Malum firma neden bu kadar umrunuzda? Para kazanan onlar, siz değilsiniz.
GIBIR'ın kazanıp kazanmaması sence umrumda mı?
Ama gidip de başkası sırf TurkNet diye aynı hizmete 2 3 katı hizmet verince ben rahatsız oluyorum. Evet bana ne doğru. Ama böyle yani.

Tabii canım Türkiye'de başka operatör kalmamış gibi bot hesaplar nedense GIBIRNet'e yorum basıyor. Bak sen şu Allah'ın işine.

Cevaplarını uzun uzadıya vermeyeceğim. GIBIRNet'in övülmesi hesapların onlar tarafından basıldığını göstermiyor. Konuya ilk algıdan bakmak istiyorsan sen bilirsin benim gibi işin aslını öğrenmek istiyorsan DC'sine girer en yetkili Arda beyle görüşürsün.

Her şirket hata yapabilir. Hata yapan her şirketi yasaklayacaksak forum kalmaz ortada. Evet SS'leri gördüm, kullanıcı üslubu konusunda hataları olmuş olabilir, 4 yıl önce. Ama bu şirketi forumda yasaklayacak kadar ileri gitmemeli. Türkiye'de zaten sayılı ISS var, insanların bu ISS'ler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmesi lazım, yasaklamak insanların bilgi edinmesinin engellemekten başka bir şey değil.
(Yalnızca konuda linki atılan WhatsApp SS'lerini inceledim. Ayrıntı verirseniz daha net bir cevap verebilirim.)

Menfaatinizin olmadığı küçük firmaları neden kendi malınız gibi savunuyorsunuz ki? Malum firma neden bu kadar umrunuzda? Para kazanan onlar, siz değilsiniz.
Bu hesapta garip bir örüntü var, nerede iktidara yakın ama düzgün olmayan hizmet varsa reklamını yapma derdinde. Troy, Turkcell, "Yaay" (bunu geliştiricileri bile unutmuştur) vs.

Bot basan bir ISS'in yasaklı kalması en iyisi olur. Forumda yeterince NPC tarzı insan evladı varken bir de botlarla uğraşmayalım.