Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Gelmesin adamım boş ver animeli karı kız görmekten sıkıldım.
Ben olmasını isterim, sunucuya çok yük bindirmez de trafiği engellemezse kullanıcıya bu alanda özgürlük tanınabilir.
İlla olacak diye bir şey yok denenir olmazsa kaldırılır.
Gelmesin adamım boş ver animeli karı kız görmekten sıkıldım.
Özellik kapanıp açılabileceği için görmek istemiyorsan kapatabilirsin asıl olay sunucuyu ne kadar yoracağı.
Son düzenleme:
Hem sayımız çok yüksek olmadığından hem de yenilik adına denenebilir bence tabii başta belirli kişilere sonra da X mesajı geçmiş kişilere verilerek yük azaltılabilir.
Şu anlık GIF'li profil yerine forumun logosu değişebilir ve birkaç eksik özellik eklenebilir.
Böyle olması hem mantıklı hem mantıksız olur, bakalım nasıl olacak.Belli bir seviye üstü kullanıcılara verilebilir ya ne olacak?
Şu anlık GIF'li profil yerine forumun logosu değişebilir ve birkaç eksik özellik eklenebilir.
O konuda yardımcı oluyorlar zaten.
Aslında GIF eklenilebilir fakat, konularda değilde sadece profil sayfasında hareketli olursa daha iyi olabilir.
Aslında GIF eklenilebilir fakat, konularda değil de sadece profil sayfasında hareketli olursa daha iyi olabilir.
Bence her türlü sunucuya yük bindirecektir.
Maalesef aşina olduğum konular değil, GIF özelliğinden ziyade topluluğun cevaba ve bilgiye ulaşma hızının daha önemli olduğunu düşünüyorum. Gerisi sadece görsel bir zevkin parçası.
Bence çok erken bunun için.
GIF yerine bence GIF işlevi görecek WEBP desteği gelmeli. Hem sunucuya daha az yük bindirir ve sayfalar normal GIF'e göre daha hızlı yüklenir.