BIOS sürümün F39 olacak, sonunda küçük harf olanlar beta versiyonu onları kurmayın, CSM kapatmadan önce; boot mode kısmındaki boot option filter kısmını; UEFI only olacak şekilde ayarlayın, Secure Boot mode kısmı standart ayarda kalsın, bu ayarları yaptıktan sonra kapatın CSM'yi.
Otomatik olarak disabled olmuş sanırım. CSM detected uyarısı da gelmedi. Olay görüntüleyicisinde
Updated Secure Boot certificates are available on this device but have not yet been applied to the Firmware. Review the published guidance to Complete the Update and maintain Full protection. This device signature information is included here.
Deviceattributes: Baseboardmanufacturer: Gigabyte Technology co. LTD. Firmwaremanufacturer: American Megatrends ınternational, llc. Firmwareversion: F39; oemmodelnumber: A620M h; oemmodelbaseboard: A620M h; oemmodelsystemfamily: A620 MB; oemmanufacturername: Gigabyte Technology co. LTD. Oemmodelsku: Default string; osarchitecture: AMD64;
Bucketıd: C800D08ACF112F6CA599119Eb50CB37E5FCf2B149731F4e4a2C530536991DDR36
Bucketconfidencelevel: Under observation - more data needed.
Updatetype:
For more information, please see https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2301018. çıktı sadece. Anladığım kadarıyla önemsiz bir hata. Daha önce hiç BIOS güncellememiştim ve 'Gigabyte BIOS nasıl güncellenir? Adım adım Q-flash rehberi' videosu ile kolayca hallettim. f39'a güncelledim. Herkese teşekkürler, iyi sosyaller.