Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Gigabyte Aero OC 4070 Super ekran kartı var. 200-300 TL'yi geçmeyecek şekilde eğilmesini sallanmasını vs. engelleyecek tutacak önerir misiniz? Kasamın linkini bıraktım. @4953
Detaylar
Kim cevapladı?Ekran kartı destek tabii ki de önemli fakat şunu da belirteyim ekran kartınızı her ne olursa olsun en az 2 vida ile sağlamlaştırın sadece ekran kartı tutacağına güvenmeyin.
Reddit'te Aero modelinde PCB'nin kırılmasıyla ilgili yorumlar gördüm. Riske atmamak için tutucu almam gerek.
Ekran kartınızın kasa içindeki fotoğrafını atar mısınız?
Siparişi bugün verdim. Tutucu ekran kartıyla aynı güne denk gelsin diye vercektim. O zaman bekleyeyim kasaya taktıktan sonra atayım.
pawEn
Üstün
Siparişi bugün verdim. Tutucu ekran kartıyla aynı güne denk gelsin diye vercektim. O zaman bekleyeyim kasaya taktıktan sonra atayım.
Kasa ile ekran kartı arasında kalan boşluk önemli. O yüzden ekran kartını kasada görmeden öneri yapamam.Siparişi bugün verdim. Tutucu ekran kartıyla aynı güne denk gelsin diye vercektim. O zaman bekleyeyim kasaya taktıktan sonra atayım.
pawEn
Üstün
Tabikide önemli ama ben genel bir şey önerdim.
Takmadan da elle tutarken ortalama bir yükseklik gösteren fotoğraf işimizi kolaylaştırır hocam.
Takmadan da elle tutarken ortalama bir yükseklik gösteren fotoğraf işimizi kolaylaştırır hocam.
buhayatcoktabayat
Uzman
Merhaba, ASUS TUF 4070SUPER satın aldım. Kendi paketinden hem ekran kartı tutacağı hem de tornavida olabilen bir şey çıktı çok kullanışlı gerçekten bulabilirseniz öyle bir şey öneririm.
pawEn
Üstün
Aradaki en az 2k fiyat farkı var. Değmez.Merhaba, ASUS TUF 4070SUPER satın aldım. Kendi paketinden hem ekran kartı tutacağı hem de tornavida olabilen bir şey çıktı çok kullanışlı gerçekten bulabilirseniz öyle bir şey öneririm.