Gigabyte Aorus B650E Stealth alınır mı?

murater857 17

Başarılı
Tasarım çok hoşuma gitti ve bütçeme de uygun. R7 9850X3D ile kullanmayı düşünüyorum. Alınır mı sizce?

Hocam, bana göre alınır. Hem ekran kartı hem de ana M.2 SSD yuvası PCIe 5.0 destekliyor. The Last of Us Part I veya Red Dead Redemption 2 gibi ağır grafikli oyunlarda ileride takacağın yeni nesil ekran kartlarından ve çok hızlı SSD'lerden daha iyi performans verir.

Tasarım çok hoşuma gitti ve bütçeme de uygun. R7 9850X3D ile kullanmayı düşünüyorum. Alınır mı sizce?
Bu foruma geldiyseniz eğer, B650 X670 A620 ve MSI dan uzak durmaya alışacaksınız. Tasarım konusunda yorumum yok, ileride belleklere Tuning yapabilmek ve bunu yaparkende sorun yasamamak için B850 Asus anakart tercih edin derim.

Bu foruma geldiyseniz eğer, B650 X670 A620 ve MSI dan uzak durmaya alışacaksınız. Tasarım konusunda yorumum yok, ileride belleklere Tuning yapabilmek ve bunu yaparkende sorun yasamamak için B850 Asus anakart tercih edin derim.

Ayakta alkışlamak lazım, bunun bilincinde olan insanların sayısı hayli az, hele ki forum ortamlarında... Sponsorlu içeriklere kanıp satın alınıyor, sonrasında uğraşanlar yine bizleriz. İlla belleklere tuning yapmasına da gerek yok ki, EXPO Boot etmediği dahi oluyor. Özellikle intikam serisi ya da Micron ile kombine edildiğinde, şimdi listeye CXMT de eklendi.

Hayda, tasarımını aşırı beğenmiştim ya. Hiç mi olmaz? Az bakınırken X870e Tomahawk çarptı gözüme. Parayı kıyıp onu mu alsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…