Tasarım çok hoşuma gitti ve bütçeme de uygun. R7 9850X3D ile kullanmayı düşünüyorum. Alınır mı sizce?
Bu foruma geldiyseniz eğer, B650 X670 A620 ve MSI dan uzak durmaya alışacaksınız. Tasarım konusunda yorumum yok, ileride belleklere Tuning yapabilmek ve bunu yaparkende sorun yasamamak için B850 Asus anakart tercih edin derim.Tasarım çok hoşuma gitti ve bütçeme de uygun. R7 9850X3D ile kullanmayı düşünüyorum. Alınır mı sizce?
Bu foruma geldiyseniz eğer, B650 X670 A620 ve MSI dan uzak durmaya alışacaksınız. Tasarım konusunda yorumum yok, ileride belleklere Tuning yapabilmek ve bunu yaparkende sorun yasamamak için B850 Asus anakart tercih edin derim.
Tasarım çok hoşuma gitti ve bütçeme de uygun. R7 9850X3D ile kullanmayı düşünüyorum. Alınır mı sizce?
Ayakta alkışlamak lazım, bunun bilincinde olan insanların sayısı hayli az, hele ki forum ortamlarında... Sponsorlu içeriklere kanıp satın alınıyor, sonrasında uğraşanlar yine bizleriz. İlla belleklere tuning yapmasına da gerek yok ki, EXPO boot etmediği dahi oluyor. Özellikle intikam serisi ya da Micron ile kombine edildiğinde, şimdi listeye cxmt de eklendi.