Detaylar
Kim cevapladı?Şart değil ancak güncellersen de iyi olur. Yalnız Gigabyte'ın bazı BIOS sürümlerinde Secure Boot sorunu var. Aynı anakarta sahibim, bazı BIOS sürümlerinde sorunlar yaşamıştım.
Güncelleme notlarına bağlı ama yakın zamanlarda yeni bir şey yok. Mesela biraz eski zamanlarda Smart Bar desteği falan gelmişti, önemliydi o zamanlar.
Arada bir AMD Agesa sürümünü yükseltiyorlar, az da olsa sistem performansını iyileştiriyor.
Arada bir AMD Agesa sürümünü yükseltiyorlar, az da olsa sistem performansını iyileştiriyor.
necosell
Uzman
Yeni versiyona güncellediğimde işlemciyle alakalı uyumsuzluk yaşar mıyım ? O tarz şeyler duymuştumÇok eski sürümdesiniz. BIOS hem performans hem de güvenlik açısından güncel tutulmalı.
Eki Görüntüle 147293
Bu tarz durumlar için spesifik bir uyarı belirtir. Atıyorum bunu yüklersen şu işlemcileri kullanamazsın gibi. Bu notları da kırmızı renkte veya sonunda ünlem ile belirtir. BIOS güncelleme notlarında bir uyarı yok. Yani en günceli yükleyebilirsiniz.
necosell
Uzman
Peki direkt en günceli kursam olur mu ? Sıra sıra hepsini kurmama gerek yok değil mi ?Bu tarz durumlar için spesifik bir uyarı belirtir. Atıyorum bunu yüklersen şu işlemcileri kullanamazsın gibi. Bu notları da kırmızı renkte veya sonunda ünlem ile belirtir. BIOS güncelleme notlarında bir uyarı yok. Yani en günceli yükleyebilirsiniz.
Yine benzer şekilde şu BIOS, şu yazılımı yükleyin demediği sürece en günceli yükleyebilirsiniz. En güncel BIOS'da herhangi bir uyarı yok. Yani direkt yükleyin. Eski sürümlerin tüm iyileştirmelerini alırsınız.
Bu arada noktalama işaretleri cümleye bitişik yazılır. Sırf bu yüzden alıntı yapamıyorum. Hatalı mesajı alıntılayınca da hem mesaj sahibine hem de alıntılayana ceza yazıyorlar.
Bu arada noktalama işaretleri cümleye bitişik yazılır. Sırf bu yüzden alıntı yapamıyorum. Hatalı mesajı alıntılayınca da hem mesaj sahibine hem de alıntılayana ceza yazıyorlar.
necosell
Uzman
Çok teşekkür ederim bilgileriniz içinYine benzer şekilde şu BIOS, şu yazılımı yükleyin demediği sürece en günceli yükleyebilirsiniz. En güncel BIOS'da herhangi bir uyarı yok. Yani direkt yükleyin. Eski sürümlerin tüm iyileştirmelerini alırsınız.
Eki Görüntüle 147299
Eki Görüntüle 147300