Simdi son olarak, surumum tam son degil ama sona almak zor olur su an hatta alamam F65b surumundeyim o sıkıntı cikarir mi onu bilmiyorum onun haricinde olan bilgileri yazdim zaten bir de bir kere daha sorayim bir şey olursa bu durumda herhangi bir parcaya zarar gelir mi yani anakart alirsam eskiye doner mi bilgisayar?
Simdi son olarak, surumum tam son degil ama sona almak zor olur su an hatta alamam F65b surumundeyim o sıkıntı cikarir mi onu bilmiyorum onun haricinde olan bilgileri yazdim zaten bir de bir kere daha sorayim bir şey olursa bu durumda herhangi bir parcaya zarar gelir mi yani anakart alirsam eskiye doner mi bilgisayar?
Bir de CSM'yi kesin kapatmam gerekiyor mu Recep Baltaş videosunda CSM'yi kapatmadan aciyor eger gorunmuyorsa CSM'yi kapatin oyle yapin diyor.
emin olmak icin yaziyorum once csm kapaticam sonra biostan cikicam kaydedip dimi sonra bir daha girip secure boot mu acicam bi de standart mi yapicam custom mu
Emin olmak icin yaziyorum once CSM kapatacağım sonra BIOS'tan çıkacağım kaydedip değil mi sonra bir daha girip Secure Boot mu açacağım bir de standart mi yapacağım Custom mu?