EyvahNecdet
Uzman
2 gün önce gelen BIOS güncellemesini yaptım, yaptığımdan itibaren hiçbir türlü Secure Boot'u açamadım, yardım eder misiniz?
Sıkıntı yoksa muhtemelen son sürüm BIOS'ta sorun vardır, dene bakalım bir.Eski sürüm BIOS'la bir sıkıntı yoktu kullanırken, deneyeyim bakalım.
"Load the factory keys" diye düğme olur genellikle. Ona basıp tekrar dener misin?2 gün önce gelen BIOS güncellemesini yaptım, yaptığımdan itibaren hiçbir türlü Secure Boot'u açamadım, yardım eder misiniz?
"Load the factory keys" diye düğme olur genellikle. Ona basıp tekrar dener misin?
CSM kapalı mı?50 kere denedim Secure Boot'la alakalı bütün olayları hiçbirinde sonuç vermedi, BIOS user moda geçmiyor.
Eski sürüm BIOS ile deneme şansın var mı? Gigabyte anakartla son sürüm BIOS ile bu tür sorun yaşayan duymuştum sanki.
Sıkıntı yoksa muhtemelen son sürüm BIOS'ta sorun vardır, dene bakalım bir.Eski sürüm BIOS'la bir sıkıntı yoktu kullanırken, deneyeyim bakalım.
Sıkıntı yoksa muhtemelen son sürüm BIOS'ta sorun vardır, dene bakalım bir.
@Recep BaltaşEvet efendim sorun BIOS'ta, yetkili bir arkadaş varsa uyarmalı Gigabyte anakart kullananları. Zira hiçbir ayar değiştirilemiyor, bir önceki BIOS sürümünde tak diye aktifleşti Secure Boot.