Josh

Uzman
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin de yerine B650M Gaming Plus ya da bütçe çıkarsa B650 Tomahawk öneririm.

Öyle zaten. Arkadaş yapay zekadan kopyala yapıştır cevap kullanıyor, takma onu. Detay özellikler için şunu kullan:

@Josh şimdi fark ettim, 75k sistem konuna da yazmışım :D
X3D işlemci için ben şahsen Toma'dan aşağısını kullanmazdım, orada yaptığım sistem önerisine göz at.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana eski kafalı diyebilirsin ama ben Gigabyte'a güvenmiyorum AMD anakart tarafında. AM4 döneminde VRM'leri tek kelimeyle sucuktu alt modellerinin, üst modelleri de zaten benden pahalı :D
Ben sana yeniden söylüyorum, o kadar yanan X3D vakası ortalıktayken 120W'lık X3D işlemcide risk alma. Git Tomahawk al.

Bana eski kafalı diyebilirsin ama ben Gigabyte'a güvenmiyorum AMD anakart tarafında. AM4 döneminde VRM'leri tek kelimeyle sucuktu alt modellerinin, üst modelleri de zaten benden pahalı :D
Ben sana yeniden söylüyorum, o kadar yanan X3D vakası ortalıktayken 120W'lık X3D işlemcide risk alma. Git Tomahawk al.

Hocam Tomahawk bütçeyi aşıyor. Ya B650 Gaming Plus alacağım ya da başka bir şey düşüncem

Hocam Tomahawk bütçeyi aşıyor. Ya B650 Gaming Plus alacağım ya da başka bir şey düşüncem
Senin toplam kasa bütçen 75000 değil mi? Biraz esnetmeyle rahatça sığdırabiliyor olman lazım. Daha 1 hafta önce 68'e 9070XT Nitro ve 9600X ile sistem topladım, içinde Toma vardı, birçok parçası da sana saydığımla aynıydı.

7800X3D ile kullanacağın için B650M GP'den de birebir emin olamıyorum açıkçası şu anda, o yüzden Toma diyorum.

Senin toplam kasa bütçen 75000 değil mi? Biraz esnetmeyle rahatça sığdırabiliyor olman lazım. Daha 1 hafta önce 68'e 9070XT Nitro ve 9600X ile sistem topladım, içinde TOMA vardı, birçok parçası da sana saydığımla aynıydı.

7800X3D ile kullanacağın için B650M GP'den de birebir emin olamıyorum açıkçası şu anda, o yüzden TOMA diyorum.

Hayır 7800X3D ile kullanmayacağım sistemin son hali böyle.
Bu sistem toplam 78k civarlarında.