Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mechyfishy

Uzman
Anakart modelim Gigabyte B650M S2H, BIOS güncellemesi yapmak için Recep abinin videodaki her şeyi yaptım. Rufus'u ayarladım, F32F sürümünü yükledim ve USB'ye attım. BIOS'a girip dosyayı seçince "can't read file" hatası aldım. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çıkmaması lazım. Uygun olanla güncelleyebilirsin sadece.

Abi üçünü de attım çift tıkladım, oka bastım hiçbir türlü okumadı. Şu an ki sürümüm olan F31'den sırasıyla mı güncellemem gerekiyor?

Abi üçünü de attım çift tıkladım, oka bastım hiçbir türlü okumadı. Şu an ki sürümüm olan F31'den sırasıyla mı güncellemem gerekiyor?

Abi sorunu çözdüm teşekkürler USB'yi sonradan taktığım için oluyormuş.
Gigabyte anakartlarda farklı revizyonlar olabiliyor. Ana kartına uygun revizyon da BIOS güncellemesi indirdiğinden emin ol.

Bir de yine bir tane Bug var Gigabyte anakart BIOS güncelleme ekranında. Bu Bug aşmak için fare ile BIOS dosyasını seçmek ya da sağdaki Next butonuna tıklamak fark edebiliyor. Bu ikisini de denemeni tavsiye ederim.

Gigabyte anakartlarda farklı revizyonlar olabiliyor. Ana kartına uygun revizyon da BIOS güncellemesi indirdiğinden emin ol.

Bir de yine bir tane Bug var Gigabyte anakart BIOS güncelleme ekranında. Bu Bug aşmak için fare ile BIOS dosyasını seçmek ya da sağdaki Next butonuna tıklamak fark edebiliyor. Bu ikisini de denemeni tavsiye ederim.

1735471271056.webp

Abi sitede 3 tane farklı var, hepsini USB'ye atıp tek tek denesem sorun çıkar mı?

Çıkmaması lazım. Uygun olanla güncelleyebilirsin sadece.

Abi sorunu çözdüm teşekkürler USB'yi sonradan taktığım için oluyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm