Gigabyte B650M S2H Rev 1.3 anakartın BIOS ayarları nasıl olmalı?

@SunseTTime trcd-trp 37 yap gel hemen ikisini cas latency'nin altındaki, bir de nitro kısmını ss at bana onu kontrol edeyim.

@SunseTTime cas latency 28 trcd 37 trp 37 tekrar bakman lazım. Yine hata varsa soc voltaj 1.26 yapmıştın onu 1.28 yap, bir de ddr_vdd voltaj 1.5'ten 1.52 yapacağız hızlı hallet biraz ne kaynaklı hata onu bulalım.

37 37 yapıp yeniden başlattım şu an testmem5 1usmus ayarlı açık direkt hata vermedi ilk defa . Nasıl devam edelim?

Şu anlık böyle 0 error

Hwinfo yu açmak için arama cubuguna bastım o bile fena kastı. Bu test çok ağır bi test mi yoksa başka bir sorun mu var?

Son düzenleme:
@SunseTTime Ram'in tamamini allocate lediği için oluyor. Şimdi testi durdur, 1-2-1 nitro yap gel hemen, onun stabilliği önemli çünkü.

İlk hwinfo sensör açacaksın sonra testi açacaksın ram bırakmıyor windows'a program @SunseTTime

Geri rx 1, tx 2, line 1 olarak kaydedip tekrar test ediyorum.

Geri rx 1, tx 2, line 1 olarak kaydedip tekrar test ediyorum.
Test esnasında hwinfo sensörler ram sıcaklıkları ve cpu iod hotspot atarsan iyi olur. zentimings yanda açık kalsın test programı hwinfo zen üçünü toplu ss at tüm ekranın daha iyi olur @SunseTTime

5dk 0 error,

CPU IOD hotspot -> max 58
Ddr5 spd hud sıcaklık-> max 55,56

Carpiya basıp kapatayım mi testi?

8dk böyle devam etti kulaklıktan cizirti da geldi neyse ki kapatabildim. Felaket zorluyor bu uygulama. Ama hata yoktu sonuçları da gönderdim 5dk lik teste dair

2,3 dk bekledim kendine geldi pc. Ram herhalde çok zorlanıyor test sırası, şu an takılma kalmadı.

Sonuçlar içine sindi mi hocam? Yoksa değişiklik yapmak gerekecek mıdır yine?

Son düzenleme:
En az 1 saat test etmesini isterim neden kapattın 1 saat dursun stabilse öyle oyunlarda dene bence. Arkada video falan aç 1 saatlik, onu izlerken test etsin 1 saat. Sonra test bitiminde ortasında falan ss atarsın yine. 5 dk yeterli olmaz yani hatta vaktin varsa 1.5 saat tamamlasın kendi testini. Zararı olmaz merak etme, hata var mı yok mu onu anlayalım amaç o

Ama gördüğün gibi 8. Dk de uyarı verdi hwinfo yu kapatmaya yönelikti sanırım. Kulaklıktan da cizirti geldi. Hatta ekran bir ara karardi geri geldi. Zar zor kapadım uygulamayı. 1.5 saat nasıl dayanacak ki böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…