- Makaleler
- 1
Eğer 1.5 saat hata yoksa ss gönder inceleriz test bitmeden 3-5 dk önce hwinfo sensör aç güncel sıcakları öyle at aklında olsun @SunseTTime Oyunlarda değişiklik olmak zorunda bu ayarlar sonucunda bir incelersin. Düz EXPO ile birebir aynı olamaz bir şeyler değişmesi gerekiyor yani boşa yapmadın aslında. Eğer hiçbir şey değişmiyorsa hissiyat aynıysa senin de gözlerin benim gibi bozuktur artık ne diyeyimTamamdir hocam. Valla sök tak ile ugrasmayalim arkadaştaki hazır sistemin aynısı olsun dedik, sök tak işinin elli katı işle uğraştık devamı da olacak gibi.. Neyse en azından yeni bir şeyler öğreniyoruz diyelim.Saatlerdir buradayız valla yoruldun sen de.
Normalde capframex programıyla tek tek bakman lazım hem düz expo hem bu tweaked ayarlar ile ama ona kim uğraşacak, performans artmama şansı yok, fps %1 fps %0.1 fps artıyor fazlasıyla yani amaç o, bu da drop ve akıcılık problemi çözüyor @SunseTTime
@LH44 kaçtı gitti gördüğün üzere kala kala ben kaldım. Emekli olduktan sonra geriye sadece o ve sen kalacaksın, beraber halledeceksiniz bu ayarları aklında olsun artık öğrendiniz @SunseTTime