Gigabyte B650M S2H Rev 1.3 anakartın BIOS ayarları nasıl olmalı?

windows defender az ugraştırdı bunda virüs algılıyor da hallettim yeniden indirip;

Eki Görüntüle 198105

@Ayhan Dönmez a2 b2 de var görsellerde
Güzel gayet eşlemiş phy kısmını da 36-36. Şimdi testmem5 daha önceden açtın mı, ilk kez mi açacaksın, ilk açacaksan başlat hata verecek sonra pc restart çek, training bekle, tekrar programı aç, sonra settings'ten 1usmus seçeceksin 1.5 saat test etsin. Yanda hwinfo sensörler açık kalsın ram ve cpu sıcaklıkları ss atarsın test anında ısınınca ram ve cpu iod hotspot özellikle. @SunseTTime

M-Die gibi davranmak zorundayız çünkü clear cmos bilmiyorsun ya da yapamıyorsun, trfc 403 denersek açmazsa bios sıfırlaman lazım diğer türlü açamazsın ya da arkadan flashback portundan gigabyte.bin olarak isimlendirip bios yazdıracaksın, diğer yöntem de o. O yüzden stabilliğini şu an test et, stabilse 1.5 saat böyle kalsın, oyunlarda test et sonra herhangi bir değişiklik var mı.

Bir de overlay programlarında gpu power monitoring ve cpu power hep kapalı kalsın, gpu güç-voltaj, cpu güç kapalı kalacak afterburner'de vesaire. Diğerleri açık kalabilir usage kullanım yüzdeleri ve sıcaklık sensörü.

@Ayhan Dönmez clear cmos yaptım bir kere ama sıkıntı. Tuş yok tornavidayı yukarıdan dar alandan içeri sokmam gerekti. 3. denemede oldu. temas ettiğini bile zor gördüm. ona gerek olmasın o yuzden.

testmem5 indirdim.

testmem ilk defa açacaksan hata spamlayacak ok diyip pc reset at, sonra programı tekrar aç settings kısmından 1usmus profil seçip ok diyip başlat, 1.5 saat test süresi başlayacak. Test devam ederken hwinfo sensörlerden ram sıcaklık ve cpu iod hotspot sıcaklıkları buraya ss at. @SunseTTime bu sekilde olsun.

@Ayhan Dönmez clear cmos yaptım bir kere ama sıkıntı. Tuş yok tornavidayı yukarıdan dar alandan içeri sokmam gerekti. 3. denemede oldu. temas ettiğini bile zor gördüm. ona gerek olmasın o yuzden.

Z tornavida, teknisyen parmağı vs. varsa onlar ile daha kolay ulaşırsınız. Anladığım kadarıyla ekran kartının altında kalıyor Clear CMOS.

@LH44 1 dpc kart olduğu için phy matchliyor 36-36, 2 dpc kart olsa hero bile matchleyemiyor normalde, dual rank'ta falan match oluyor auto 3 ardptrinitval değerinde, benim tuf'ta sadece 6000'de match var, diğerlerinde match olması için vddq 1.55/1.6 abanmam gerekiyor ki match yapsın 1.55 altı match yapmıyor otoda, veyahut vddp 0.95-1.15 aralığı oynarsan 1.05 üstü ya da altı match yapıyor random. Bazen proc odt pu değeri match yaptırabiliyor. 1 dpc'de bunlara gerek yok, o yüzden oc ile ugrasılacaksa 1 dpc kart alınmalı. direkt match yapıyor 2 kanalı da.

Z tornavida, teknisyen parmağı vs. varsa onlar ile daha kolay ulaşırsınız. Anladığım kadarıyla ekran kartının altında kalıyor Clear CMOS.
m-atx diye zorlanıyor muhtemelen carbon olsa tekte dokunurdu m-atx'te bu işler çok zor tuş yoksa

hwinfoda DDR5 DIMM altında SPD Hub sıcaklık var o ve cpu iod hotspot lazım demi?

evet rezalet bir durumdu

hwinfoda DDR5 DIMM altında SPD Hub sıcaklık var o ve cpu iod hotspot lazım demi?

evet rezalet bir durumdu
evet, testmem programını dediğim gibi ayarla test devam ederken 5. dakkasında ss'leri gönder buraya bakalım.

şu siteyi de kim göçertiyorsa yatacak yeri yok ne diyim kime kötülük yaptın son zamanlarda @SunseTTime iyiliğini istemiyor belli ki

awe hatası verıyorken teste devam etme pc restart atman şart 1 kere, sonrasında hata mata vermiyor, 1 defalığa mahsus bu durum @SunseTTime 1usmus ile 5.dakkada test devam ederken hwinfo'dan sensörleri atarsın.

Valla ortaokuldan beri bir kişiye oyunda sövmemişimdir, 0 yani.

test config universal olmayacak, 1usmus yazacak testmem'de.

Valla ortaokuldan beri bir kişiye oyunda sövmemişimdir, 0 yani.
daha stabil mi onu öğreneceğiz elini çabuk tut anlattığım gibi ayarlayıp 5. dakika ss atarsan sıcaklıklar hakkında genel fikir olur en azından, 1.5 saatte bitecek o test, başlatıp 1 kere restart atacaksın, 1usmus seçip 5. dakikada sensör ss atman yeterli, test bitiminde tüm ekranı ss atarsın yine. umarım hata çıkmaz.

stabil mi ondan emin değiliz daha trcd trp 36 36 belki tutmaz. her kitte tutacak değerler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…