Sizin SS CBSden girilmiş, AMD overclockingten deneyın
Screenshot_20251102_221025_Samsung Internet.webp

Screenshot_20251102_220811_Samsung Internet.webp

Ddr options'a kadar aynı gidiyor ikimizde de. Bende ise 1 ve 2 diye gösterdiğim iki alan çıkarken, sen de farklı çıkıyor. Şu an testte 45. Dakikadayim o yüzden tekrar bios giremiyorum. Ama gorsellerden de anlaşılıyor fark:

Kanka önermem söledim sana aynı ayarlarda Hero da sorun yasamadım. Bunun performansını begenmedım. Guvendıgım daglara karlar yağdı. 2 gündür netımle alakalı sorunlar yasıyorum pıngım 50 falan: S şimdi o dert cıktı bir de.
Dipnot: Mafia old country de bir kekemelık yasamadım.

Kanka önermem söledim sana aynı ayarlarda Hero da sorun yasamadım. Bunun performansını begenmedım. Guvendıgım daglara karlar yağdı. 2 gündür netımle alakalı sorunlar yasıyorum pıngım 50 falan: S şimdi o dert cıktı bir de.
Dipnot: Mafia old country de bir kekemelık yasamadım.

6-layer PCB yerine 8-layer olsaydı B850 ayw gaming gibi, bence 6600 açardın ama senin imc tırtsa bu kart ne yapsın. 1.3 SoC'ta 6400 1-2-0 acamıyor musun yine? Tras 32 iken kekeme olur bazı oyunlarda kartla alakası yok onun.

6-layer PCB yerine 8-layer olsaydı B850 ayw gaming gibi, bence 6600 açardın ama senin imc tırtsa bu kart ne yapsın. 1.3 SoC'ta 6400 1-2-0 acamıyor musun yine? Tras 32 iken kekeme olur bazı oyunlarda kartla alakası yok onun.

Sizin dediğiniz olay tekleme bence. Mikro tekleme bende tamamen RAM ve ekran kartı kaynaklı idi. Artık drop, tekleme, kasma sorunu sıfır. Zaten işin garip kısmı bu. Frametime dümdüz R6 test ediyorum, eğitim modu ping de 1. gel gör ki sağ sol bir dönmeye çalışayım görüntü kare kare geliyor. Frame pacing sorunu yani. FPS'yi ne zaman monitorun 1 alt değerine sabitliyorum ya da V-Sync acıyorum anında düzeliyor. Ama işte bu sadece bir iki oyunda işe yarıyor. Kaldi ki bunlarda da V-Sync'ya da FPS cap gerekmemeli çok saçma. O zaman laptopta oyna aynı ms ile oyna mantıken. Yani PSU, anakart, SSD buna sebep olur mu bilmiyorum. Kac kere temiz kurulum yapıldı artık sayamiyorum. Sadece ayhan hocamın bu BIOS ayarlarını hiç yapmamıştım. Fayda sağlar mı göreceğiz.

Sizin dediğiniz olay tekleme bence. Mikro tekleme bende tamamen ram ve ekran kartı kaynaklı idi. Artık drop, tekleme, kasma sorunu sıfır. Zaten işin garip kısmı bu. Frametime dümdüz r6 test ediyorum, eğitim modu ping de 1. Gel gör ki sağ sol bir dönmeye çalışayım görüntü kare kare geliyor. Frame pacing sorunu yani. Fps yi ne zaman monitorun 1 alt değerine sabitliyorum ya da vsync acıyorum anında düzeliyor. Ama işte bu sadece bir iki oyunda işe yarıyor. Kaldi ki bunlarda da vsync ya da fps gerekmemeli çok saçma. O zaman laptopta oyna aynı ms ile oyna mantıken. Yani psu, anakart, ssd buna sebep olur mu bilmiyorum. Kac kere temiz kurulum yapıldı artık sayamiyorum. Sadece Ayhan hocamın bu bios ayarlarını hiç yapmamıştım. Fayda sağlar mı göreceğiz.

bu mevzulardan @Melkor anlar, senin kendi ss'lerin vardı onları at baksın, ben monitör konusunda hic anlamam

birebir bu videodaki gibi oluyorsa neden olur bilmem @Melkor baksın bir de, ben hiç rast gelmedim böyle bir mevzuya.