KS KS demjr Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 827 Beğeniler 302 23 Mayıs 2026 #21 Ayhan Dönmez dedi: Alınır da gereksiz aksiyon olur. Mini ITX ile mATX farklı biraz, iyi düşün taşın. Alınıp alınmayacağı sana bağlı. Force Wi-Fi sürümü var, onu alabilirsin. Wi-Fi 7 şart değil. Genişletmek için tıkla... Wi-fi'dan dolayı almıyorum hocam. Msi bel ki daha iyidir sandım B850M Force'den. Hangisi daha iyi sizce?
Ayhan Dönmez dedi: Alınır da gereksiz aksiyon olur. Mini ITX ile mATX farklı biraz, iyi düşün taşın. Alınıp alınmayacağı sana bağlı. Force Wi-Fi sürümü var, onu alabilirsin. Wi-Fi 7 şart değil. Genişletmek için tıkla... Wi-fi'dan dolayı almıyorum hocam. Msi bel ki daha iyidir sandım B850M Force'den. Hangisi daha iyi sizce?
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.405 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.771 23 Mayıs 2026 #22 demjr dedi: Wi-Fi'dan dolayı almıyorum hocam. MSI belki daha iyidir sandım B850M Force'den. Hangisi daha iyi sizce? Genişletmek için tıkla... Force Wi-Fi 6E alabilirsin. Hangisi daha iyi olduğu tartışmalı, senin açından sıfır fark var.
demjr dedi: Wi-Fi'dan dolayı almıyorum hocam. MSI belki daha iyidir sandım B850M Force'den. Hangisi daha iyi sizce? Genişletmek için tıkla... Force Wi-Fi 6E alabilirsin. Hangisi daha iyi olduğu tartışmalı, senin açından sıfır fark var.
KS KS demjr Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 827 Beğeniler 302 23 Mayıs 2026 #23 Ayhan Dönmez dedi: Force Wi-Fi 6E alabilirsin. Hangisi daha iyi olduğu tartışmalı, senin açından sıfır fark var. Genişletmek için tıkla... Ben direkt B850M Force dersiniz diye tahmin etmiştim. Msi stabil çalışmıyor diyorlar ondan dolayı.
Ayhan Dönmez dedi: Force Wi-Fi 6E alabilirsin. Hangisi daha iyi olduğu tartışmalı, senin açından sıfır fark var. Genişletmek için tıkla... Ben direkt B850M Force dersiniz diye tahmin etmiştim. Msi stabil çalışmıyor diyorlar ondan dolayı.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.405 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.771 23 Mayıs 2026 #24 demjr dedi: Ben direkt B850M Force dersiniz diye tahmin etmiştim. Msi stabil çalışmıyor diyorlar ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... MPG serisi fena değil, MAG sorunlu MSI'de. Marka model özelinde düşünmek lazım. Wi-Fi şartsa 6E modelini al Force'un.
demjr dedi: Ben direkt B850M Force dersiniz diye tahmin etmiştim. Msi stabil çalışmıyor diyorlar ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... MPG serisi fena değil, MAG sorunlu MSI'de. Marka model özelinde düşünmek lazım. Wi-Fi şartsa 6E modelini al Force'un.