tekahme3

Gelişen
Arkadaşlar selam, yakın zamanda bilgisayar topladım ve montajladım. Ancak pek bilgim yok. BIOS Update için ve sonrasında ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videodaki yönergeleri takip ederek yapabilirsiniz. BIOS ayarlarında herhangi bir değişiklik yaptıysanız güncelleme öncesi varsayılan ayarlara çekin. Bununla birlikte BIOS'ta kayıtladığınız ayar profili varsa onu da USB belleğe kaydedin. Güncelleme sonrası BIOS üzerindeki kayıtlı profiller silinir. Varsayılan ayarlardaysa zaten videodaki yönergeleri takip edip güncelleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam, yakın zamanda bilgisayar topladım ve montajladım. Ancak pek bilgim yok. BIOS Update için ve sonrasında ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.

Aynı anakartı kullanıyorum yapman gereken şunlardır.
İlk önce anakartının revizyon numarasını öğren anakart kutusunda yazar bir yere not et.
Sonra Google'a anakartını ve revizyon numarası ne ise onu ve BIOS Update yaz ve en son güncel sürüm F4'dü sanırım onu indir
Sonra USB belleği FAT32 olarak biçimlendirin
Sonra indirdiğiniz dosyanın içinden anakartının adını ve BIOS versiyonun adı olan dosyayı flash belleğe atın.
Sonra sistemi yeniden başlatın del tuşuna basarak BIOS'a girin.
Q flash ile BIOS'u güncelleyin
Güncelleme sonrası
EXPO'ya da XMP açın.